Energie Management Specialisten
Image default
Banen en opleidingen

Vertrouw op de expertise van dit werving- en selectiebureau in de Food-branche

Life Sciences worden steeds belangrijker en er worden dus meer hogeropgeleide kandidaten gezocht om uiteenlopende functies te vervullen. Van kwaliteitscontrole tot productontwikkeling en van operations tot engineer – bij werving- en selectiebureau MY Recruitment vind je verschillende vacatures in Food en andere Life Sciences. Bovendien is dit werving- en selectiebureau gespecialiseerd in het begeleiden en koppelen van hogeropgeleide kandidaten met uiteenlopende bedrijven.

Verzeker jezelf van een perfecte match tussen werkgever en werknemer

Bij werving- en selectiebureau MY Recruitment ben je meer dan enkel een professional die aan de slag wilt in Food. Deze recruiter is er om de perfecte match tussen werkgever en werknemer te bewerkstelligen. Dit doen zij door een persoonlijke benadering voor beide partijen om erachter te komen wat jouw drijfveren zijn en of deze aansluiten bij de doelen van het bedrijf. Op deze manier wordt er aansluiting gevonden, zodat niet alleen de kandidaat op zijn plek zit maar het bedrijf ook een bevlogen werknemer in dienst neemt. De recruitment-professionals bij MY Recruitment hebben zelf jarenlang in de Food-branche gewerkt en weten daarom precies wat er nodig is om een bepaalde functie te vervullen. Wil jij de volgende stap in je carrière zetten of je team laten groeien? Neem contact op met MY Recruitment!

De geschikte partner voor zowel de kandidaat als het bedrijf

Ben je als kandidaat geïnteresseerd in een van de functies in Food die bij dit werving- en selectiebureau openstaan? Wacht dan niet langer en schrijf je in bij MY Recruitment. Upload je cv en motivatie, dan kun je binnenkort een belletje verwachten van een van de recruitment-consultants. Wil je als bedrijf een functie vervullen en de werving en selectie uitbesteden aan een professional? Bekijk dan de informatie voor ‘Werkgevers’ op de website van MY Recruitment en neem contact op! Binnen de kortste keren heb jij er een ambitieuze werknemer bij.

https://www.my-recruitment.com/