Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Een bedrijfswagenspuiterij met een uitgebreide service

Heeft u een bedrijfswagenspuiterij nodig voor het herstellen van uw bedrijfswagens? Dan is MAWEKO in Vuren, nabij Gorinchem, echt een aanrader. Hier werken namelijk spuitexperts die alle mogelijke spuitwerkzaamheden vakkundig voor u uitvoeren. Uiteraard luisteren ze goed naar uw wensen en eisen, zodat het resultaat aan al uw verwachtingen voldoet. Ook geven ze u, indien gewenst, graag advies. Bijvoorbeeld over welke kleuren en spuittechnieken het beste zijn voor uw specifieke bedrijfswagens. Vertrouw op deze specialisten en uw wagens zien er zeker op-en-top uit!

Altijd de juiste kleuren voor uw wagenpark

Bij MAWEKO kunt u één bedrijfswagen laten spuiten, maar ook uw gehele wagenpark kan hier onder handen genomen worden. Het maakt niet uit hoe klein of groot uw voertuigen zijn; de specialisten die hier werken weten ze altijd perfect in de juiste kleur te krijgen. Uiteraard wilt u dat uw wagens precies dezelfde kleur krijgen als die van uw onderneming. Dat is voor de experts geen enkel probleem. Elke kleur is mogelijk en ook logo’s behoren tot de mogelijkheden. Zo maakt u met uw bedrijfswagens eenvoudig reclame voor uw eigen onderneming.

Een optimaal resultaat

Als uw wagenpark er weer prachtig uitziet, wilt u dit natuurlijk zo lang mogelijk zo houden. Daarom brengen de experts van deze bedrijfswagenspuiterij na het spuiten altijd een stevige coating aan op uw voertuigen. Hierdoor zijn de lak en de logo’s goed beschermd tegen krassen en andere beschadigingen. Zo geniet u lang van een optimaal resultaat.

Ook voor vakkundig schadeherstel

Naast spuiten kunt u bij deze bedrijfswagenspuiterij ook terecht voor vakkundig schadeherstel. De schadespecialisten weten zowel kleine als grote beschadigingen uitstekend te repareren. Na de reparatie ziet u niets meer van het mankement! Bovendien zijn de medewerkers meteen transparant over de exacte beschadiging en de kosten voor het herstellen ervan. Zo komt u achteraf niet voor onverwachte kosten te staan. Iets dat u als ondernemer zeker waardeert.

https://maweko.nl/