Energie Management Specialisten
Image default
Banen en opleidingen

Monteur

Monteur

Als technicus voer je technische installatie- en onderhoudswerkzaamheden uit aan bronbemalingen zodat grondwater afgevoerd kan worden. Je pleegt onderhoudt en lost storingen op.
Tezamen met je collega ’s werk je op locaties door heel nederland.

Over de functie

als technicus Bronbemalingen zorg je ervoor dat de Bronbemalingen op de juiste manier aangelegd geworden en probleemloos blijven functioneren. Zo pleeg je onderhoud en los je eventuele storingen op. Je gaat met een service bus op pad en voert de werkzaamheden soms autonoom, maar ook in teamverband uit. Dit betekent veel diverse en afwisselende werkzaamheden.
Zo voer je bij anderen de volgende taken uit :
je installeert bronbemalingsinstallaties op diverse locaties.
Je zorgt voor het verzorgd en draaiende vasthouden van de bronbemalingsinstallaties.
Je plaatst pompopstellingen en zuigleidingen en verwijdert deze na gebruik.
Met regelmaat neem je deel aan storingsdiensten.
Door het tenuitvoerlegging van al deze werkzaamheden zorg je ervoor dat de bronbemalingen volmaakt blijven werken en het grondwater afgevoerd kan worden.

Wij bieden een fulltime functie voor langer tijd. Kans op een vast contract. Verloning volgens de cao klein metaal. Startsalaris : onzelfstandig van leeftijd en arbeidsverleden. Volop doorgroeimogelijkheden.
Een functie met veel keuze en zelfstandigheid. Veel mobiliteit en werken door het hele land. Goede primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden. Werken in dagdienst.
Jouw profiel je beschikt minstens over een mbo-2 oorkonde, smaakwaarneming aansturing bronbemalingsmonteur / loonwerker.
Je hebt ervaring binnenshuis een soortgelijke functie.
Je bent in het eigendom van vca-basis.
Je bent in het eigendom van een heftruckcertificaat.
Je bent in het eigendom van rijbewijs b.
In eigendom van rijbewijs ce is een pré. Over het nering de opdrachtgever is specialist in grondboringen en het vastmeren en verzorgd van bronbemalingsinstallaties. Van eenvoudige filter- en drainbemalingen, tot complexe deepwell- en retourbemalingen bent u bij deze feestje aan het goede adressering.

https://www.vindazo.nl/keywords/monteur.html