Energie Management Specialisten
Image default
Banen en opleidingen

Ontwikkel in je loopbaan met behulp van een loopbaancoach

Wil jij jezelf graag ontwikkelen in je loopbaan? Dan kun je hiervoor het beste een loopbaancoach inschakelen. Maar waar vind je een loopbaancoach die jou begrijpt en die precies weet wat jij nodig hebt? Hiervoor kun je uitstekend terecht bij een bedrijf als Focus. Dit bedrijf beschikt over diverse professionele loopbaancoaches die jou graag inzicht geven in je drijfveren, kwaliteiten en waarden. Ze helpen jou bij het maken van beslissingen en zorgen ervoor dat je jouw werk zo goed mogelijk kunt afstemmen op jouw kwaliteiten en waarden. Uiteindelijk zorgt dit er uiteraard voor dat jij lekkerder in je vel zit en dat je meer plezier uit je werk haalt. En dat wil toch iedereen?

Een loopbaancoach stelt de juiste vragen

Wanneer je een loopbaancoach van Focus inschakelt, zal deze de juiste vragen voor je klaar hebben liggen. Deze vragen geven antwoord op belangrijke vragen over je loopbaan. Zit je bijvoorbeeld wel op de juiste plek? Hoe geef je jouw loopbaan een nieuwe impuls? En hoe zorg je ervoor dat er voldoende uitdaging in jouw functie zit? Door goed na te denken over deze vragen, kun je al flinke stappen zetten. Maar natuurlijk worden er meerdere instrumenten ingezet om jou verder te helpen. Zo maak je bij deze loopbaancoach ook een assessment voor ontwikkeling en potentieel. Dit assessment laat zien waar jouw kwaliteiten liggen. Op basis daarvan maakt de loopbaancoach een plan waarmee je deze kwaliteiten verder kunt ontwikkelen.

Vraag ook om begeleiding bij outplacement

Ook wanneer er sprake is van een outplacement kun je begeleiding vragen bij deze specialisten. Zij gaan graag een gepersonaliseerd outplacementtraject met je in, waarbij ze met je meedenken over nieuwe kansen en mogelijkheden. Tijdens dit outplacementtraject is er zowel ruimte voor emotionele verwerking als voor oriëntatie op de nieuwe mogelijkheden. Je krijg precies de begeleiding die jij nodig hebt en waar jij het meeste baat bij hebt. Heb je interesse in een dergelijk outplacementtraject? Neem dan contact op met Focus en vraag naar de mogelijkheden.