Energie Management Specialisten
Image default
Banen en opleidingen

EEN MINIGRAVER CERTIFICAAT BEHALEN

Werkt u bij een bedrijf en heeft u nog geen officiële documentatie dat aantoont dat u bevoegd bent een minigraver te besturen dan is deze cursus minigraver het beste voor u. Binnen een mum van tijd kunt u beschikken over uw certificaat wat zeer zeker meer waarde toevoegt aan hetgeen u doet. U doet het nu niet meer alleen puur uit ervaring maar nu ook op basis van kennis. En dit certificaat is het bewijs dat u de juiste kennis hebt opgedaan om de minigraver te kunnen besturen. Een certificaat extra en een opleiding extra voor uw cv. Maar ook uw werkgever zal nu met een geruster hart en met zekerheid u overlaten aan de besturing van de minigraver.

HOELANG DUURT DE OPLEIDING?

Wij streven naar kunde en kennis. Bij ons is het niet vereist dat u reeds het werk verricht van minigraver. Als u reeds in het vak zit of binnenkort mee zal starten, het maakt niet uit. De lessen zijn voor een ieder hetzelfde. Gezien de relatief mindere complexiteit voor het besturen van een minigraver kunnen wij u met trots aangeven dat onze cursus een 1 uur durende cursus is. Binnen 1 uur leert u alle kneepjes van het veilig en adequaat besturen van een minigraver. Na met succes uw examen behaald te hebben krijgt u terstond uw landelijk erkende certificaat. 

HOEVEEL KOST ZO EN CURSUS?

De cursus voor het behalen van uw certificaat minigraver is zoals aangegeven een 1 uur durende cursus. Daarom zijn onze prijzen ook niet hoog gegrepen gezien het feit dat de cursus niet zo complex is en heel makkelijk te begrijpen en te behalen is. Onze prijzen de scherpste in heel Nederland wat deze specifieke cursus betreft. Doet u deze cursus via uw bedrijf dan geven wij speciale kortingen vooral als het bedrijf u aanmeldt met meerdere cursisten. Het investeren in kennis is meer dan goud waard.