Energie Management Specialisten
Image default
Banen en opleidingen

Operator tetra pak

Operator tetra pak

Zoetermeerzuid-hollandmbotransport / logistiek / luchtvaartlogistiektijdelijk38 – 40 uur per week€2000 – €2800 per maand

Op zoek naar een baan met veel aansprakelijkheid? goed dat je dit leest. word techneut tetra pak in zoetermeer. het onderneming waar je komt te werken is marktleider in de medische voeding. de instituten zijn flexibel dankzij de vijfploegendiensten. interessant? carrière helpt je graag vooruit!

Over de functie

Als techneut tetra pak zijn je voornaamste taken het werken aan de afvul en productielijn en het opdienen van de machines. Je bent dan ook verantwoordelijk voor de gevolgen van de lijn op alle gebieden. Denk bijvoorbeeld aan het halen van verschillende kostenprestatie-index. Je werkt volgens vastgestelde werkwijzen en voorschriften om de kwaliteit en veiligheid van het voedsel te kunnen waarborgen.

Andere werkzaamheden zijn:

Sparen van lijsten die eenheid zijn van de startende productieorder afroepen van materialen en hulpstoffen materialen klaar zetwerk met het first in first out uitgangspunt, controleert de materialen op correctheid en start het veranderingsproces op voert outillage materialen en grond- en hulpstoffen aan en heeft een signalerende functie bij voorraadbeheer poneert de apparatuur volgens standaardprocedure in en assisteert hierbij en beschaven deze gebruiksklaar wisselt plannings- product- en procesgegevens uit met andere afdelingen

Over het concern

Het handel is marktleider in de medische voeding. Ze maakt ongeacht medische voeding ook babyvoeding. Doordat het substantie bedoeld is voor een kwetsbare groep pretenderen ze hoge vorderen aan kwaliteit en veiligheid.

Wat wij vragen

Je hebt ervaring met een sceptische tetra-brick instrument je beheerst de nederlandse taal in woord en schrift je beheerst de engelse taal in de poot algemene kennis van computervaardigheden gezeten in de omtrek van zoetermeer

Wat wij bieden

Wedde tussen € 2200 en € 2800 bruto per periode flexibele kerkdiensten door te werken in vijfploegendiensten je kunt meteen aan de slag je komt te werken bij een bedrijf wat werkt voor een belangrijke doelgroep je krijgt een reiskostenvergoeding van € 0, 19 cent per kilometer, maximaal € 11, 40 per dag interesse?

Wil jij aan snel aan de slag? reageer dan direct door op de sollicitatiebutton te klikken. wij bijstaan je graag vooruit!

Covid-19 update : het nering is nog steeds op zoek naar verrijking hierbinnen dit team. Solliciteer gerust. De sollicitatiegesprekken zijn digitaal de komende periode.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/operator.html