Energie Management Specialisten
Image default
Vakantie

De Bollenstreek, een heerlijke plek om vakantie te vieren

Een vakantie vlakbij de stranden in Zuid Holland, dat staat garant voor een fantastische vakantie! De Bollenstreek is een van de gebieden die er in deze provincie uitspringt. De adembenemend mooie bollenvelden in het voorjaar zijn het absoluut waard om eens te bezoeken. In de Bollenstreek ligt het leuke plaatsje Noordwijkerhout, dat veel te bieden heeft. Stranden, bossen, duinen en bollenvelden zijn allemaal te vinden in Noordwijkerhout. Ziet u het wel zitten om in deze prachtige omgeving uw vakantie te vieren en bent u nu op zoek naar vakantieparken in Noordwijkerhout?

U kunt een fijn vakantiehuisje huren bij vakantiepark Sollasi in Noordwijkerhout. De ligging van dit vakantiepark is uniek. Het park ligt namelijk midden in de natuur. Vakantiepark Sollasi grenst aan het Oosterduinse meer, een ruim meer waar u zich hele dagen kunt vermaken. Maak een mooie wandeling met het gezin of met de hond, pak een terrasje, ga met uitzicht op de zonsondergang dineren of vermaak uzelf met diverse watersporten. Op een steenworp afstand van vakantiepark Sollasi ligt het strand Langevelderslag. Via een heerlijke en mooie wandeling of fietstocht bereikt u binnen een paar minuten het strand. Op het strand kunt u lekker een boekje lezen op een ligbed in de zon, vliegeren, powerkiten of meedoen met een beach challenge. In de zee kunt u surfen of kitesurfen. Achter de duinen zijn de bossen te vinden. In de bossen zijn sportieve mountainbike weggetjes te vinden, kunt u een tocht maken op een paard of uren wandelen met de hond.

Genoeg vertier vanuit uw vakantiehuisje

Vanuit uw huisje in Noordwijkerhout op vakantiepark Sollasi bent u ook binnen no time in verschillende leuke dorpjes en grote steden. Amsterdam, Den Haag, Leiden en Haarlem zijn vanaf uw vakantieadres prima met de auto aan te rijden. U kunt natuurlijk ook met de trein naar deze steden reizen. Een dagje cultuur snuiven kan natuurlijk ook, bijvoorbeeld bij Corpus, Madurodam, Naturalis of het Archeon.

Of u nu rust wilt tijdens uw vakantie of juist heel veel wilt ondernemen, in de Bollenstreek kan het allemaal!

 

https://www.sollasi.nl/