Energie Management Specialisten
Image default
Vakantie

Verblijf in dit hotel tijdens uw weekendje weg in het Sauerland

In het Duitse Sauerland komt u heerlijk tot rust. Bent u op zoek naar een heerlijk hotel voor een fijn weekendje weg in het Sauerland? Boek dan uw verblijf in Hotel Der Brabander in Winterberg. U vindt hier 85 verschillende kamers en 28 prettige appartementen. U kunt in de omgeving heerlijk skiën, maar u kunt hier ook heerlijk verblijven tijdens een leuke zomervakantie in Winterberg. Of u nu houdt van wandelen in de rustige Duitse natuur, of op zoek bent naar leuke activiteiten voor een vakantie met het hele gezin, u vindt het in deze omgeving en komt fijn tot rust in dit hotel.

U vindt altijd een kamer en activiteit die bij uw vakantie past

Hotel Der Brabander vormt de ideale uitvalsbasis tijdens een weekendje weg in het Sauerland. U hoeft het terrein van het hotel niet te verlaten om een leuke tijd te beleven. Op het terrein vindt u een heerlijk restaurant, verschillende sportvelden en een (verwarmd) zwembad. Wilt u het omringende gebied verkennen? Dan vindt u verschillende wandelpaden, een wildpark, drie rodelbanen en nog veel meer. U kunt hier dus ideaal verblijven tijdens een zomervakantie in Winterberg. Wanneer u terugkomt in uw kamer na een dag vol leuke activiteiten, kunt u genieten van een heerlijk bed. Als u een luxe kamer boekt, kunt u bovendien genieten van een privé bubbelbad.

Boek uw rustgevende verblijf in dit hotel

Bekijk de verschillende kamers in dit luxe hotel en boek uw verblijf voor uw volgende weekendje weg in het Sauerland. Bekijk ook de verschillende activiteiten in de omgeving voor uw volgende zomervakantie in Winterberg. Wilt u meer weten over de kamers en verschillende faciliteiten van dit hotel? Stel uw vragen gerust via de contactgegevens op hun website. De behulpzame medewerkers van dit hotel vertellen u graag meer en maken uw verblijf zo comfortabel mogelijk.

https://brabander.nl/arrangementen/weekend