Energie Management Specialisten
Image default
Vakantie

Boek een trip om te kunnen varen en overnachten op een boot

Wil je varen en overnachten op een boot in het prachtige Zeeland met je vrienden, familie of collega’s? VarenZeeland is een bedrijf uit Yerseke gespecialiseerd in persoonlijke reizen op het water. Ze bieden maatwerk en luxe rondvaarten op een jacht. Je kunt dagtochten of meerdaagse tochten boeken. Hierbij vaar je langs de prachtige kustlijn van Zeeland en ontdek je de leukste vestingstadjes. De tocht zelf wordt verzorgd door een crew die je alles uit handen neemt. Je kunt dan ook compleet ontspannen op de boot. Je proeft zelfs echte natuurproducten die ze zo uit het water vissen. Behalve Zeeland kun je ook cityhoppen door Noord-Brabant, of juist België verkennen vanaf het water! Of je stelt zelf je reis samen met hun specialisten.

Geniet langer van de boottocht met een overnachting

Wil je de rondvaart door Zeeland verlengen en nog meer genieten met dit bedrijf? Ga dan varen en overnachten op een boot, zoals het jacht van dit bedrijf. Wat is er nu leuker dan te slapen op het water? Je kunt tijdens de boottocht genieten van al het moois dat de Oosterschelde te bieden heeft. Je kunt zelfs zeehonden gaan spotten met hun speciale zeehondentocht. Al die tijd zorgt de crew ervoor dat jij en je vrienden, familie of collega’s nergens aan hoeven te denken. Er is genoeg te doen en te zien, zodat jullie je geen moment vervelen. Tijdens de meerdaagse boottocht met overnachting is het mogelijk om levendige steden als Antwerpen, Rotterdam of zelfs Londen te bezoeken!

Eenvoudig online te boeken of samen te stellen

Wil je ook genieten van een prachtige rondvaart door Zeeland of van een meerdaagse boottocht met overnachting? Boek deze dan zeker bij VarenZeeland uit Haarlem. Als je de reis zelf wilt samenstellen, is dat geen probleem. Neem gewoon eens contact met ze op om de mogelijkheden met betrekking tot het varen en overnachten op een boot door te spreken. Ze denken graag met je mee binnen wat mogelijk is. Op hun jacht ervaar je complete ontspanning en luxe.

https://varenzeeland.nl/