Energie Management Specialisten
Image default
Groothandel

Al jouw kappersbenodigdheden op één plek

Als professionele kapper wil jij natuurlijk het beste van het beste voor jou en jouw klanten. Koos van der Beek is dé kappersgroothandel met alle kappersbenodigdheden die jouw werk nog leuker maken. Je vindt hier de dagelijkse benodigdheden, zoals borstels, scharen en wegwerphandschoenen, maar ook complete verkoopdisplays en meubels. Met een supergroot assortiment en een perfecte score op het gebied van klanttevredenheid, kan jij er zeker van zijn dat je hier slaagt. Het professionele personeel staat altijd voor je klaar voor vragen of opmerkingen.

Laat je adviseren in jouw salon of in de groothandel

Een van de voordelen die je ervaart bij Koos van der Beek, is dat een enthousiast teamlid graag bij je langskomt om je zo goed mogelijk te adviseren. Je ontvangt volledige aandacht en de mooiste, kwalitatief hoogwaardigste producten komen voorbij. De kappersbenodigdheden die je worden aangeboden, zijn tegen de scherpste prijs en sluiten aan bij de actuele behoeftes van iedere kapper. Hieronder horen de thuismerken Imago en Pure, producten van A-kwaliteit tegen een uitstekende prijs. Met meer dan 80 jaar ervaring in het kappersvak en een hele hoop kennis zijn deze producten zeer betrouwbaar en een aanvulling voor iedere professionele kapper. Over de thuismerken en alle andere kappersbenodigdheden wordt je geadviseerd in het comfort van jouw eigen salon. Wil je liever alle producten kunnen bekijken? Dan ga je langs deze erkende en professionele groothandel in Leusden. Ook hier wordt je uitstekend geadviseerd.

Bestel direct al jouw kappersbenodigdheden

Profiteer van de perfecte service van Koos van der Beek door direct contact met dit bedrijf op te nemen. Dit doe je door te bellen, mailen of door het contactformulier in te vullen. Ben je er al aan uit welke artikelen je wil aanschaffen? Bestel dan gemakkelijk via de webshop. Als je voor € 125,- of meer bestelt, wordt jouw pakket gratis verzonden.

https://www.koosvanderbeek.nl/

Gerelateerde artikelen

Een kwalitatieve microscoop van Motic kopen bij een betrouwbare leverancier

De mooiste houtlook tegels voor uw woning in Rotterdam

Een actuator van hoogwaardige kwaliteit bestelt u hier