Energie Management Specialisten
Image default
Groothandel

Een op maat gemaakte thermobox voor de horeca houdt producten perfect op temperatuur

Met een thermobox voor de horeca vervoert u verwarmde en gekoelde gerechten veilig en beschermd naar de gewenste locatie. Dankzij de optimale isolatie blijven maaltijden op de juiste temperatuur. Thermoboxen voor de horeca zijn leverbaar in verschillende afmetingen, materialen en samenstellingen. Daarom zijn ze ideaal voor hotels en restaurants. Maar ze worden bijvoorbeeld ook gebruikt in zorginstellingen. En uiteraard door cateringbedrijven.

Wat maakt een thermobox voor de horeca zo handig?

Een heerlijke maaltijd serveren op een plaats waar geen keuken is? Dat is geen enkel probleem. U maakt de gerechten simpelweg in uw eigen keuken klaar en verpakt ze in thermoboxen. Zo komen uw culinaire hoogstandjes nog heerlijk warm, of juist bevroren, op de locatie aan. Warmhoudboxen zijn ook ideaal voor horecabedrijven, die maaltijden aan huis bezorgen. Uw klanten waarderen het ongetwijfeld als de soep net zo heet wordt gegeten als hij wordt opgediend.

Op maat gemaakte thermoboxen

Bent u op zoek naar een goede thermobox voor de horeca? Bij Lagro Waalwijk B.V. vindt u warmhoudboxen in allerlei soorten en maten. Zit de goede maat er niet bij? Dan past het bedrijf de thermobox geheel volgens uw wensen aan. Door deze mogelijkheid tot maatwerk is er altijd wel een geschikte warmhoudbox voor de horeca te vinden. Alle leverbare thermoboxen voor de horeca zijn geschikt voor gastronorm bakken. Dankzij de ergonomische handgrepen zijn de boxen gemakkelijk te laden en te lossen.

Alles voor vervoer van uw gerechten

Een thermobox voor de horeca is geen op zichzelf staand product. Ze worden vaak gecombineerd met andere artikelen. Ook die zijn gemakkelijk online te bestellen. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld dienbladen, regaalwagens en bordenwagens. Het is handig als u alle benodigdheden voor vervoer van uw gerechten bij dezelfde aanbieder kunt afnemen. Een thermobox zorgt door de goede isolatie voor een constante temperatuur. Ze zijn gemakkelijk te stapelen en handig te vervoeren met een verrijdbaar onderstel. Daarom zijn thermoboxen ideaal om gerechten van de keuken naar de plaats van bestemming te vervoeren.

https://www.lagrowaalwijk.nl/