Energie Management Specialisten
Image default
Winkelen

De elektrische cv ketels van nu zijn zuiniger dan ooit!

De elektrische cv ketels van nu zijn zuiniger dan ooit!

Het aanbod aan elektrisch aangedreven apparatuur groeit gestaag. Zo ook het aanbod aan elektrische cv’s. 
Door hernieuwde kennis en oude inzichten wordt de elektrische cv steeds beter gemaakt en deze apparaten zijn lekker makkelijk, ook on- line aan te schaffen. 

Een elektrische cv ketel ook wel e- cv genoemd, slijt nauwelijks, kan niet vervuilt raken door verbranding van gas én is onderhoudsarm. De kans op koolmonoxidevergiftiging behoort tot het verleden, de koolmonoxidemelder kan weg, zo ook die ontsierende pijpen op je dak. Een elektrische cv is gewoon veel veiliger. 

 

Kortom, voordelen te over; 

  • Geluidsarm
  • Goedkoop in aanschafOnderhoudsvrij
  • Rookgasafvoer niet nodig
  • Koolmonoxidevergiftiging is verleden tijd
  • Veilig
  • Goed in combinatie met een elektrische boiler of een doorstromer te gebruiken
  • Bestaande radiatoren en vloerverwarming kunnen gewoon blijven zitten 
  • Eenvoudig te installeren
  • De gasketel is eenvoudig te vervangen voor een elektrische variant

 

 

 

On- line te bestellen bij elektrischeboiler.eu 

 

Elektrische cv’s bij elektrischeboiler.eu komen van de merken Elterm en DAT. Simpel te bedienen en eenvoudige techniek, maximale besparingen en langdurig comfort gegarandeerd.
De elektrische cv gebruik je voor de verwarming van de vloer of radiatoren. Voor de verwarming van je sanitaire water heb je een elektrische boiler nodig, ook te koop op de website van elektrischeboiler.eu.

De elektrische CV’s zijn bedoelt voor spanningsloze en niet modulerende thermostaten. Gewoon een makkelijk te bedienen analoge aan/uit termostaat dus. Bestel er dan gelijk een vuilafscheider bij. Deze vuilafscheider zorgt dat CV water niet in de A klasse pomp terecht komt.

Op de overzichtelijke website van elektrischeboiler.eu staat alle informatie die je nodig hebt plus de handleidingen. Maar je kunt er ook gewoon even langs rijden, dan krijg je direct  een adequaat antwoord op al je vragen over de aanschaf en het gebruik van elektrische boilers, elektrische kachels, doorstroomapparaten, maar ook waterontharders en aanverwante artikelen.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/elektrische-cv/