Energie Management Specialisten
Image default
Groothandel

Uw producten blijven langer vers in een koeltoonbank van deze specialist

Bent u werkzaam in een supermarkt, ziekenhuis, zorginstelling, restaurant of een groothandel? Het is dan goed mogelijk dat u verse producten moet koelen of invriezen. Wanneer u op zoek bent naar een goede koeltoonbank, of een andere soort bedrijfskoeling, kunt u terecht bij de experts van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij ontwerpen, plaatsen, repareren en onderhouden diverse soorten bedrijfskoeling. U kunt uiteraard ook bij deze specialist terecht voor een koeling, maar wellicht zoekt u een product waarmee u uw verse producten niet alleen vers houdt, maar waarmee u ze ook op een aantrekkelijke manier presenteert. Een koeltoonbank van deze specialist is precies gemaakt met dit doel voor ogen. Dit apparaat stelt u in staat om verse etenswaren goed te bewaren, te presenteren en ook te bereiden.

Kies voor een koeltoonbank die aansluit bij uw wensen

De koeltoonbank van Koeltechnisch Buro Midden Nederland is dus geschikt voor verschillende doeleinden. Het is echter ook belangrijk dat de koeltoonbank er goed uit ziet, aangezien u deze mede gebruikt om verse producten in te presenteren. Vandaar dat deze specialist drie verschillende soorten koeltoonbanken aanbiedt, waarvan er vast en zeker een aansluit bij uw wensen. U kiest bijvoorbeeld voor de Koops Classic, die u in de gewenste kleur kunt aanschaffen. Een andere optie is de Koops Straight. Dit model is gemaakt zodat deze naadloos in het interieur van uw onderneming past. De laatste optie is de Koops Round, een prachtig model met een stapelhoogte van maar liefst 100 millimeter.

Laat deze specialisten uw koeltoonbank ontwerpen

Wilt u graag een koeltoonbank laten plaatsen of wilt u een model volledig nieuw laten ontwerpen? Neem dan gerust contact op met de ervaren medewerkers van Koeltechnisch Buro Midden Nederland. Zij voorzien u graag van aanvullende informatie over de mogelijkheden en geven u waar nodig advies. Hiermee zorgen zij ervoor dat u straks werkt op een prachtige koeltoonbank, die u producten goed koelt en presenteert.

https://middennederland.nl/