Energie Management Specialisten
Image default
Groothandel

Een perfecte badkamer in uw woning in regio Arnhem dankzij deze specialist

In Gendt, tussen Arnhem en Nijmegen in de provincie Gelderland, vindt u de uitgebreide showroom van badkamerspecialist Home Garden Shop, waar u zeker uw ideale badkamer vindt. Bent u zich al een tijdje aan het oriënteren voor een nieuwe badkamer in uw woning in de omgeving van Arnhem? In het uitgebreide assortiment vindt u complete badkamers, maar ook vele afzonderlijke benodigdheden om uw badkamer uit te breiden. Zo weet u zeker dat u hier uw badkamer helemaal compleet kunt inrichten. Daarnaast kunt u bij Home Garden Shop ook terecht voor een totaalservice voor uw badkamer in regio Arnhem. Van de sloop tot het ontwerp en de laatste afwerking; de specialisten van dit bedrijf staan klaar voor iedere klus!

Een specialist die met u meedenkt

Een nieuwe badkamer hoort natuurlijk compleet naar wenst te worden ingericht. U moet er immers nog lang van kunnen genieten. De specialisten van Home Garden Shop in Gendt, in de provincie Gelderland en niet ver van Arnhem, denken graag tot in de details met u mee over de perfecte badkamer voor u. Zo maken zij een 3D-ontwerp waarmee u precies kunt bepalen hoe het eindresultaat eruit gaat zien. Op deze manier kunt u ook goed bepalen of de uiteindelijke badkamer past bij de rest van uw woning, wat een groot voordeel is wanneer u bijvoorbeeld meerdere ruimtes verbouwt. Om het project van begin tot eind goed te laten verlopen, heeft u gedurende het proces één duidelijk aanspreekpunt. Hij of zij is volledig op de hoogte van de vorderingen en informeert en adviseert u wanneer u dit wenst.

Doe inspiratie op voor uw nieuwe badkamer

Voor een badkamer is natuurlijk niet alleen sanitair nodig; ook bijvoorbeeld een bijpassende tegelmuur en -vloer mag in uw badkamer niet ontbreken. Ook hierin ontvangt u uitgebreid advies op maat van de specialisten van Home Garden Shop in Gendt, niet ver van Arnhem, zodat u zeker weet dat het resultaat van uw badkamer direct naar wens is. Kom langs in hun uitgebreide showroom voor volop inspiratie!

https://homegardenshop.nl/