Energie Management Specialisten
Image default
Particuliere dienstverlening

Zo gaat u ook met een glimlach naar de tandarts in Deventer

Bent u iemand die zo bang is voor de tandarts, dat u enorm opziet tegen tandartscontroles en behandelingen? Zo erg zelfs dat u daarvan in paniek raakt en de afspraak blijft uitstellen? Dan bent u niet de enige. Niemand gaat graag naar de tandarts, maar niet gaan is eigenlijk geen optie. Uw problemen worden dan niet op tijd opgemerkt of verslechteren, wat betekent dat u een nóg ingrijpendere behandeling nodig heeft. Tandartspraktijk St. Jozef in Deventer heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van mensen met tandartsangst. Daar krijgt u een behandeling onder narcose, zodat een bezoek aan de tandarts niet meer zo eng is.

Een volledige behandeling onder narcose bij de tandarts

Als u na een gesprek met de tandarts in Deventer besloten heeft dat een volledige narcose voor u het beste is, dan wordt u door een anesthesist in slaap gebracht. Vanaf dat moment merkt u niets van wat er gebeurt en zorgt de anesthesist dat u gezond en veilig bent. De tandarts in Deventer voert onder volledige narcose de behandeling uit en dat kan meestal vrij snel. U wordt naderhand weer wakker gemaakt en u zult dan nauwelijks bijverschijnselen ervaren. U moet een uurtje bijkomen voordat u kunt worden opgehaald. Autorijden mag u dan nog niet. Het is ook belangrijk dat u vanaf 6 uur vóór de afspraak niets meer eet en drinkt.

Wat is voor u het beste?

U besluit samen dat een behandeling onder narcose bij de tandarts voor u de beste oplossing is. Een tandarts die zich specifiek richt op angstige patiënten, zal u eerst geruststellen door met u in gesprek te gaan over uw angsten. Waar komen deze vandaan en waar bent u zo bang voor? Daarna stelt u samen met de tandarts in Deventer een plan van aanpak op. U hoeft niet per se te kiezen voor een behandeling onder narcose bij deze tandarts, want een sedatie is ook mogelijk. Wat uw keuze ook is; uw afspraken overslaan is niet meer nodig.