Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Evenementenmunten kopen van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar evenementenmunten? Dan zit u bij Damen Plastics helemaal goed! Dit bedrijf is producent van plastic betaalmunten voor diverse gelegenheden. Sinds 1979 zijn ze al bezig met het produceren van betaalmunten en u profiteert dan ook van ruime ervaring en veel expertise. Ze voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies waar u echt iets aan heeft. Heeft u een bepaald evenement waar u consumptiemunten voor wilt aanschaffen? Deze specialisten helpen u graag met het ontwerpen en ontwikkelen van de juiste munten. Ze hebben een uitgebreid machinepark met diverse spuitgietmachines waarmee ze elke opdracht op een vakkundige en vlotte manier uitvoeren. U profiteert dan ook van hoogwaardige kwaliteit!

 

Laat consumptiemunten maken die volledig bij uw evenement passen

Wanneer u evenementenmunten laat maken door Damen Plastics heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Zo kunt u munten kopen die bijvoorbeeld passen bij de huisstijl van uw evenement. Ook is het mogelijk om de munten te voorzien van een logo en tekst. Zo geeft u een eigen stijl aan de munten en passen deze volledig bij het evenement. Naast deze mogelijkheden heeft u ook nog de keuze uit verschillende soorten munten. Denk hierbij aan bedrukte munten, reliëfmunten, munten in euroformaat en munten met meerdere kleuren. Zelfs voor telbakken en telmachines kunt u bij deze professionals terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van evenementenmunten? Neem dan contact op met de specialisten van Damen Plastics. U vindt de contactgegevens op hun website. Zij geven u graag meer informatie en persoonlijk advies op basis van uw wensen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten die u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Vraag uw offerte eenvoudig en snel via het online formulier aan en profiteer van een snelle reactie.

https://damenplastics.nl/

Gerelateerde artikelen

Maak het jezelf makkelijk, stap vandaag nog over op Shiftbase

Laat jouw kantoor in Rotterdam of Utrecht weer stralen met de hulp van dit schoonmaakbedrijf

Laat een meerjarenonderhoudsplanning opstellen door een specialist