Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Evenementenmunten kopen van hoogwaardige kwaliteit

Bent u op zoek naar evenementenmunten? Dan zit u bij Damen Plastics helemaal goed! Dit bedrijf is producent van plastic betaalmunten voor diverse gelegenheden. Sinds 1979 zijn ze al bezig met het produceren van betaalmunten en u profiteert dan ook van ruime ervaring en veel expertise. Ze voorzien u graag van deskundig en persoonlijk advies waar u echt iets aan heeft. Heeft u een bepaald evenement waar u consumptiemunten voor wilt aanschaffen? Deze specialisten helpen u graag met het ontwerpen en ontwikkelen van de juiste munten. Ze hebben een uitgebreid machinepark met diverse spuitgietmachines waarmee ze elke opdracht op een vakkundige en vlotte manier uitvoeren. U profiteert dan ook van hoogwaardige kwaliteit!

 

Laat consumptiemunten maken die volledig bij uw evenement passen

Wanneer u evenementenmunten laat maken door Damen Plastics heeft u de keuze uit verschillende modellen en kleuren. Zo kunt u munten kopen die bijvoorbeeld passen bij de huisstijl van uw evenement. Ook is het mogelijk om de munten te voorzien van een logo en tekst. Zo geeft u een eigen stijl aan de munten en passen deze volledig bij het evenement. Naast deze mogelijkheden heeft u ook nog de keuze uit verschillende soorten munten. Denk hierbij aan bedrukte munten, reliëfmunten, munten in euroformaat en munten met meerdere kleuren. Zelfs voor telbakken en telmachines kunt u bij deze professionals terecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van evenementenmunten? Neem dan contact op met de specialisten van Damen Plastics. U vindt de contactgegevens op hun website. Zij geven u graag meer informatie en persoonlijk advies op basis van uw wensen. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Zo krijgt u een duidelijk overzicht van de kosten die u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan. Vraag uw offerte eenvoudig en snel via het online formulier aan en profiteer van een snelle reactie.

https://damenplastics.nl/