Energie Management Specialisten
Image default
Particuliere dienstverlening

Wilt u een sportieve Vespa Sprint kopen in Zuid-Holland?

Bent u van plan om een Vespa sprint te kopen in omgeving Zuid-Holland? De Vespa Sprint is een sportieve en vlotte scooter die erg populair is onder de scooterrijders. Het uiterlijk van dit model blijkt tijdloos te zijn, want de Vespa is er op de jaren alleen maar populairder op geworden. Als u een Vespa Spint wilt kopen rondom Zuid-Holland, kunt u er voor kiezen om bij Van Houwelingen Tweewielers uit Arkel uw Vespa aan te schaffen. Waarom deze scooter zo populair is, leest u hieronder.

De Vespa Sprint: Het iconische model

De Vespa spint is herkenbaar als een 150cc scooter die is geproduceerd in Piaggio tussen 1965 en 1976. Deze scooter kwam in twee verschillende modellen. Het eerste model, genaamd de Vespa Sprint, was tot 1974 geproduceerd en het latere model van de Vespa Sprint Veloce was gemaakt van 1969 tot 1876. Het uiterlijk van de twee was vrijwel gelijkwaardig, maar het tweede model had een update in de motor. Ook heeft het tweede model een derde transferpoort aan de bovenkant zitten, terwijl het eerste model er twee heeft. Het merk Vespa werkt met materiaal van hoogwaardige kwaliteit, waardoor een scooter zo lang mogelijk mee kan gaan.

Vespa verkooppunten

Tegenwoordig is het net zo gemakkelijk om online aankopen te doen als offline. We shoppen onze kleren online, onze tuingereedschappen en onze meubels. Online shoppen kan ook als u een Vespa wilt aanschaffen. Bij Van Houwelingen Tweewielers in Arkel is het mogelijk om een Vespa Spint te kopen in omgeving Zuid-Holland. U heeft namelijk de mogelijkheid om uw Vespa Sprint binnen een straal van 25 kilometers op te halen, waardoor u nooit ver weg hoeft te reizen. Wat ook handig is om te weten is dat als u een grote scooter fanaat bent, u een oude scooter kunt inruilen. Voor meer informatie bezoekt u de website van deze specialist.

https://www.vanhouwelingen.net/