Energie Management Specialisten
Image default
Particuliere dienstverlening

Maak een onvergetelijke rondreis door Bali en Java of door Sri Lanka

Heeft u altijd al een rondreis willen maken door Azië? Dan is dit uw kans! Bij Original Asia heeft u de keuze uit een tal van zorgvuldig samengestelde reizen door de prachtigste gebieden van dit continent. Kies bijvoorbeeld voor een privé rondreis door de eilanden Bali en Java of ga met uw partner en uw kinderen op reis naar Sri Lanka. Bij Original Asia bent u verzekerd van een geweldige ervaring, waarbij u een mix van natuur, strand en cultuur ervaart. Deze specialist heeft uw reis tot in de details geregeld, maar eigen inbreng wordt ook gewaardeerd. Original Asia levert namelijk maatwerk, zodat u voldoende ruimte krijgt om uw eigen plan te trekken.  

Geniet van de natuur en de stranden van Bali en Java

Bent u op zoek naar een bestemming voor uw huwelijksreis of wilt u gewoon een luxe reis maken door het prachtige Azië? Kies dan voor een rondreis door Bali en Java. In 18 dagen reist u langs de mooiste tempels, vulkanen en stranden van dit gebied. Bovendien zijn Bali en Java ideale bestemmingen om te snorkelen.

Ga met het hele gezin naar Sri Lanka

Wilt u liever een onvergetelijke reis maken met het hele gezin? Kies dan voor een luxe rondreis van Sri Lanka naar de Malediven met uw kinderen. Tijdens deze reis ervaart u de perfecte combinatie van rust en avontuur. Ook deze reis is weer volledig samen te stellen naar eigen wens.

Neem contact op met deze specialist

Wilt u graag een rondreis maken door Bali en Java of met uw partner en kinderen naar Sri Lanka en de Malediven? In beide gevallen kunt u terecht bij Original Asia. Stel zelf uw ideale reis samen in overleg met de experts van deze organisatie. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de reizen? Bezoek dan de website van Original Asia en neem contact met ze op.

https://originalasia.nl/