Energie Management Specialisten
Image default
Particuliere dienstverlening

Een verloskundigenpraktijk nabij Oosterhout

Gefeliciteerd, je bent zwanger! Een heerlijke, maar ook spannende periode. Je wil jezelf zo goed mogelijk voorbereiden. Je leest je suf en krijgt (soms ongevraagd) advies van je ouders, schoonouders, vrienden of familie. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en wil je het liefst uitsluitsel van echte deskundigen. Door drukte bij praktijken is het soms lastig om al je vragen beantwoord te krijgen. Gelukkig bestaan er steeds meer verloskundigenpraktijk die op een kleinschalige manier te werk gaan. Verloskundigenpraktijk Ninut in de omgeving van Breda en Oosterhout is een dergelijke kleinschalige verloskundigenpraktijk, waar je met al je vragen terecht kunt.

Een persoonlijk plan

Bij deze verloskundigenpraktijk in de omgeving van Breda en Oosterhout geloven ze in kleinschalige zorg, zo nemen ze slechts tien tot twaalf zwangeren per maand onder hun hoede, waardoor er genoeg tijd is om cliënten en hun partners te leren kennen. In de flexibele spreekuren, die zowel overdag als ‘s avonds ingepland worden, hebben ze per controle zeker 30 minuten de tijd voor je. Ook kan je bij ze terecht voor al je vragen en helpen de verloskundigen je een persoonlijke plan op te stellen, zodat je altijd de regie behoud tijdens dit gehele proces. Je krijgt alle informatie die je nodig hebt om een plan op te stellen dat bij jou past. Op de praktijk werken twee verloskundigen die een vertrouwensband creëren met hun cliënten. Vanaf het eerste spreekuur tot aan de geboorte staan ze je bij. Wanneer jij tijdens de bevalling wel iets anders aan je hoofd hebt, hebben zij aan één blik genoeg om jou zo goed mogelijk te helpen.

Ontdek deze kleinschalige praktijk en meld je aan

Woon je in de omgeving van Breda of Oosterhout en ben je op zoek naar een verloskundigenpraktijk waar persoonlijke zorg central staat? Schrijf je dan in bij Verloskundigenpraktijk Nintu env raag het eerste intakegesprek aan. Zo leer je de verloskundigen kennen en kijk je of ze iets voor je kunnen betekenen. Voor meer informatie is de praktijk ook telefonisch of per e-mail te bereiken. 

https://www.verloskundigenpraktijknintu.nl/