Energie Management Specialisten
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw specialist in onderhoud van rieten daken

Het onderhoud van rieten daken laat u enkel door een specialist uitvoeren. Rietdekkersbedrijf Verhagen in Sint-Oedenrode, Noord-Brabant, heeft jarenlange ervaring en passie voor het vak. Dit maakt hen dan ook de ideale partner voor u. Bij dit gespecialiseerde bedrijf maken ze bij een dak van riet gebruik van authentieke technieken, bij zowel de aanleg als bij het onderhoud hiervan. Rieten daken stralen ambacht en authenticiteit uit, maar moeten wel goed onderhouden worden. Stormschade, vogelschade en slijtage zijn namelijk diverse vormen van veelvoorkomende schade bij een rieten dak.

Klassieke ambacht door een ervaren rietdekkersbedrijf

Riet is een duurzaam natuurproduct waarmee een prachtige dakbedekking gerealiseerd wordt. Dakbedekking van riet is daarbij veel lichter dan dakpannen, waardoor de dakconstructie minder belast worden. Bovendien werkt dit materiaal ook nog eens geweldig isolerend. Op het moment dat u Rietdekkersbedrijf Verhagen inschakelt voor het onderhoud aan uw rieten daken, komen zij eerst bij u langs om de situatie te beoordelen. Tijdens deze beoordeling wordt er niet alleen naar uw dak gekeken, maar ook naar de hoeken en kanten. Ook wordt er tijdens deze beoordeling een afspraak gemaakt over de vervolgstappen en wanneer deze uitgevoerd worden. Op deze manier weet u precies wat u kunt verwachten van dit ervaren en gespecialiseerde bedrijf.

Schakel de specialisten van dit bedrijf in

Hebben uw rieten daken onderhoud nodig door schade of wenst u periodiek onderhoud? Schakel dan de specialisten van dit bedrijf uit Sint-Oedenrode, Noord-Brabant in. Regelmatig onderhoud is onder andere noodzakelijk om de vorming van algen en mossen te voorkomen. Door de vereiste kennis en vaardigheden van dit rietdekkersbedrijf, geniet u nog jaren lang van uw rieten dak. Zo weten ze bij deze specialist dat het riet langer goed blijft wanneer het dak steil is. Om de kwaliteit te waarborgen, plaats dit bedrijf dan ook alleen riet op daken bij een minimale helling van veertig procent.

https://rietdekkersbedrijfamjverhagen.nl/