Energie Management Specialisten
Image default
Energie

De beste en meest energiezuinige elektrische boilers vind je hier.

De beste en meest energiezuinige elektrische boilers vind je hier.

Het aanbod elektrische boilers wordt steeds groter en dat is niet zo verwonderlijk. Mensen willen verduurzamen en worden zich steeds bewuster van het feit dat dat ook in je voordeel werkt. Dat elektrische boilers niet alleen voordelig zijn om aan te schaffen, maar dat ze ook veiliger en duurzamer dan de ouderwetse gas ketels zijn, is inmiddels een open deur te noemen. Bovendien zijn elektrische boilers simpel zelf te plaatsen (scheelt ook weer in de portomonee) en zijn deze apparaten verkrijgbaar in veel varianten. Rest de vraag; welke elektrische boiler is de beste, meest energiezuinig en de goedkoopste?

De DAT-Aparici Eficiente Plus elektrische boiler voldoet aan al deze eisen.

Deze  zeer energiezuinige boiler, lijkt op zijn voorganger, de DAT-Aparici Eficiente, maar dit nieuwe model heeft toch een paar punten die deze boiler speciaal maakt en is hierdoor de beste in zijn soort en prijsklasse.

 

 

75 jaar innovatief 

De Spaanse fabriek van Nofer- Aparici maakt ondertussen al meer dan 75 jaar elektrische boilers. Dat ze weten waar ze het over hebben is wel zeker.
Hun kennis is meer dan genoeg om steeds weer vernieuwende energiezuinige elektrische boilers op de markt te kunnen brengen. Zo is de DAT-Aparici Eficiente Plus ontstaan, bij de ontwikkeling van deze boiler zijn design kwaliteiten samengesmolten met hun brede technische kennis op het gebied van elektrische boilers.

 

De eerdergenoemde DAT-Aparici Eficiente boiler was al een compacte en mooi uitziende designboiler, maar met een aantal nieuwe snufjes steekt deze er met kop en schouders boven uit!

• 2 cilindrische tanks
• 2 aparte verwarmingselementen
• Een slimme ECO controller 

 

De PLUS punten op een rij…

• Compact ontwerp

• 2 cilindervormige tanks

• Enorm goede isolatie

• Een ECO Smart Controller

• Droge weerstanden

• Elektronische anodes

 

*Droge weerstand

Hierdoor komen de verwarmingselementen niet in direct contact met het water (en dus kalk) wat in de boiler zit. De elementen zijn beschermd door een omhulsel. Op deze manier krijgt kalk geen kans om zich te kunen hechten aan de elementen. Minder kalkafzetting op de elementen resulteert in minder energieverbruik!

 

*Elektronische anodes

Een magnesiumanode (aanwezig in de meeste boilers) die de glas emaille binnenketel normaliter beschermt, behoor je elke 2 jaar te vervangen. Ook belangrijk; elektronische anodes gaan tot wel 3 a 4 x langer mee dan magnesium anodes! Minder vaak een anode vervangen vergt minder onderhoud. 

 

Minimale kalkafzetting in de boiler, energiezuinig, weinig onderhoud, dat maakt deze boiler puur goud!

Te koop bij elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/