Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Schakel dé specialist in op het gebied van verbuisd boren met een GEWI anker

Wordt er verbuisd geboord, dan wordt er gebruikgemaakt van een GEWI anker; ook wel bekend als een GEWI paal of stenganker. Dit is een funderingselement dat bestaat uit een stalen staaf met schroefdraad en een cilindervorming groutlichaam dat om deze staaf heen is gewikkeld. Het plaatsen van een strenganker, kunt u het beste overlaten aan ervaren professional. Zoekt u een specialist die ervaring heeft op gebied van verhuisd boren? In dit geval bent u bij De Vries Titan in goede handen. De professionals zijn u graag van dienst.

De voordelen van een dubbele boorbuis

Wanneer er strengankers worden geplaatst door middel van verbuisd boren, wordt er gebruikgemaakt van een enkele of dubbele boorbuis. Zit de boorbuis diep genoeg? Dan wordt het constructieve element, ofwel het GEWI anker, in de buis geplaatst en onder gelijktijdige injectie van grout teruggetrokken. Of een dubbele of enkele boorbuis nodig is, is afhankelijk van uw toepassing. Toch wordt de voorkeur gegeven aan verbuisd boren met behulp van een dubbele buis. Deze methode is namelijk uitermate geschikt voor toepassingen in binnenstedelijke gebieden. Daarnaast kunnen dubbele boorbuizen dieper komen en brengen de buizen strengankers trillingvrij op de juiste hoogte. Bovendien vormen obstakels ondergrond geen belemmering.

Neem contact op voor meer informatie

Voor welke toepassing u nu een GEWI anker nodig heeft: laat deze vooral plaatsen door een ervaren specialist op het gebied van funderingstechnieken en verankeringen. Gaat u in zee met De Vries Titan, dan bent u gegarandeerd van een uitstekende dienstverlening. Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent verbuisd boren door middel van een GEWI anker? Of heeft u specifieke vragen die u graag wilt stellen? Neem dan gerust contact op met de professionals van De Vries Titan. Zij staan u graag te woord en voorzien u van gedegen advies op maat. Ontdek wat de experts voor u kunnen betekenen!

https://devriestitan.nl/