Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kwalitatief gevelonderhoud bij jou in Zuid-Holland

Wil jij een specialist inschakelen voor kwalitatief en hoogwaardig gevelonderhoud in de regio Zuid-Holland? Dan ga je het best naar CCP International BV uit Krimpen a/d Lek. Deze specialist biedt diverse oplossingen aan op het gebied van gevelonderhoud en vastgoedonderhoud, en dat conform de juiste richtlijnen. Zo houden ze onder andere rekening met de ISO 9001 kwaliteiten, 14001 milieurichtlijnen en de GMP+ normen. Ben jij op zoek naar innovatieve oplossing voor jouw schoonmaak-, bouw- of gevelonderhoudsbedrijf? Dan ben je bij CCPI aan het juiste adres.

Ga voor tijdig gevelonderhoud met gevelcoating

Als je onderhoudsproducten voor gevelonderhoud koopt bij CCPI in Zuid-Holland, ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit. Deze specialist heeft namelijk ruime ervaring in de praktijk en laat dat ook zien in de oplossingen die ze bieden. Zo leveren ze onder andere gevelcoating voor vrijwel alle ondergronden en type projecten. Daarbij kijken ze altijd naar de specifieke situatie van jouw bedrijf om zo tot een maatwerkoplossing te komen. Dus ben je op zoek naar een product voor gevelreiniging, het verwijderen van of beschermen tegen graffiti, het onderhouden van een object of het beschermen en reinigen van aluminium? Dan staan de experts van CCPI graag voor je klaar. Daarnaast zijn ze ook in te schakelen voor het leveren van uitgebreide projectadviezen voor diverse ondergronden. Hierbij kijken ze onder andere naar het type grond, de technische staat, de aanwezige verontreiniging en de scope van de opdrachtgever.

Neem contact op met deze specialist en ontdek de mogelijkheden

Wil je graag een specialist inschakelen voor gevelonderhoud bij jou in Zuid-Holland? Neem dan contact op met CCPI en ontdek wat zij voor jou kunnen betekenen. Of je nu jouw gevel wilt beschermen met een gevelcoating, projectadvies wenst of graffiti wilt laten verwijderen; met de ruime praktijkervaring van de experts van CCPI weten ze iedere opdracht tot een succes te brengen. Bezoek de website voor meer informatie.

https://www.cleaningcareproducts.com/