Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Regionale zorgverzekeraar Salland

Een regionale zorgverzekering is er speciaal voor de mensen die in een specifieke regio wonen. Salland is er voor iedereen die in de provincie Gelderland of Overijssel woont. Doordat we ons alleen richten op dit gebied, kunnen we echt verschil maken als het gaat om de zorg. Salland zet zich in voor diverse zorginitiatieven om de kwaliteit van zorg te behouden en verbeteren. We weten precies wat er gaande is op het gebied van zorg, vooral in onze regio. Hierdoor kunnen we u adviseren over de juiste zorgaanbieders met de kortste wachtlijsten bij u in de buurt. En hiervoor hoeft u nooit een hoge zorgpremie te betalen, want deze houden we altijd betaalbaar.

Gemeente zorgverzekering

Voor mensen met een laag inkomen is goede zorg niet altijd betaalbaar. Voor deze mensen heeft Salland de gemeente zorgverzekering in het leven geroepen. We zijn hiervoor in gesprek gegaan met verschillende gemeenten in de regio. Als u in aanmerking komt voor deze collectieve verzekering, dan wordt een deel van uw zorgkosten betaald door uw gemeente. Per gemeente gelden andere voorwaarden voor het afsluiten van een gemeenteverzekering. Op onze website kunt u zien of uw gemeente zich ook heeft aangesloten en welke specifieke voorwaarden er gelden.

Collectieve zorgverzekering via werkgever

Een andere manier om minder te betalen voor uw zorgpremie, is het afsluiten van een collectieve zorgverzekering via uw werkgever. U komt hiervoor in aanmerking als Salland een contract heeft afgesloten met uw werkgever. Ook met diverse (sport)verenigingen in de regio hebben wij afspraken gemaakt. Met een collectieve zorgverzekering maakt u gebruik van korting op uw tandartsverzekering en uw aanvullende verzekering. Ook gezinsleden die meeverzekerd zijn, hebben recht op deze korting. Heeft u vragen over onze collectieve zorgverzekeringen? Wij staan graag voor u klaar met een antwoord of advies.

https://www.salland.nl/