Energie Management Specialisten
Image default
Woning en Tuin

Koop jouw haardstel online!

 

Een haardset of haardstel is natuurlijk een noodzakelijk extra accessoire als je thuis gebruikmaakt van een open haard, een pellet- of een houtkachel. Een haardset geeft net dat vleugje extra charme en is in de woonkamer visueel gezien het neusje van de zalm. Maar de visuele uitstraling van een haardstel is uiteraard niet de enige reden om zo’n set te kopen.

Een haardstel heeft natuurlijk ook het nodige praktische nut. Wat je precies kunt met haardsetten, uit welke gereedschappen deze bestaan en meer lees je in dit blog.

 

Wat kun je met de onderdelen van een haardset?

Doorgaans bestaat een set accessoires voor open haard en pelletkachels uit minimaal vier onderdelen. Een basisgereedschap dat in elk haardstel opgenomen is als accessoires, is de vuurtang. Hiermee kunnen niet alleen houtblokken in de haard of kachel gelegd worden, maar ook brandende houtstukken verplaats worden. Verder is er altijd een pook aanwezig, om het vuur mee te kunnen opstoken. Een ander belangrijk onderdeel van haardsetten is een blik (ook wel asblik genoemd) en veger (haardborstel geheten) om asresten mee uit de houthaard of -kachel te verwijderen. Een haardstel wordt soms ook met extra gereedschapsstukken geleverd, of deze zijn los bij te bestellen. Hierbij kun je denken aan een opberglade voor houtblokken, mooie standaarden of haardbakken om het gereedschap in te doen, een blaasbalg, et cetera.

 

Bekijk de collectie haardsets

Het mooie van haardstellen is dat deze in allerlei stijlen, formaten, materialen en uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Als je maar kiest voor een aanbieder die kwaliteit levert voor een aantrekkelijke prijs! Ga nu naar de webwinkel voor de meest stijlvolle haardstellen en koop jouw favoriete set voor een scherpe prijs online!

 

Gerelateerde artikelen

Kunst aan de muur? Een groot wandkleed misschien? Of een houten paneel? Check Deens.nl!

Elektra aanleggen in Utrecht? Lees hier wat u moet weten!

Een meubelmaker in Enschede maakt mooie meubels voor je