Energie Management Specialisten
Image default
Dienstverlening

Grote bestanden versturen

Grote bestanden versturen is voor veel bedrijven best een probleem. Zaken als veiligheid spelen dan een belangrijke rol, zoals u ook uiteraard graag de duidelijkheid wenst dat de door u gestuurde bestanden ook daadwerkelijk aankomen. Veiligheid en gebruiksgemak is wat SecuDoc u te bieden heeft. Bovendien biedt het u als ondernemer heel veel extra’s.

Grote bestanden versturen in uw huisstijl

Met een programma als SecuDoc wordt grote bestanden versturen bijvoorbeeld gewoon in uw huisstijl realiseerbaar. U kunt om een handtekening vragen voor ontvangst en ook het intrekken van een overdracht is prima mogelijkheid. Met slechts een druk op de knop is al een nieuwe overdracht mogelijk, zoals je met die druk op de knop ook droplinks verstuurt of een boemerang. SecuDoc is wat betreft de veiligheid en het gemak waarmee u er mee werkt ongetwijfeld de zakelijk gezien beste optie. U verstuurt bestanden tot 100 GB en door de Autosend functie kunt u tijdens het proces zelf iets anders gaan doen.

Verstuur eenvoudig droplinks of boemerang

Veiligheid staat voorop bij grote bestanden versturen. Bij registratie bijvoorbeeld, wordt altijd Autocontrole uitgevoerd en als u inlogt krijgt u te maken met tweestaps-verificatie. Daarna verstuurt u erg eenvoudig droplinks, iets waarmee u ook de grotere bestanden kunt ontvangen, en u kunt zo ook eenvoudig upload verzoeken sturen naar de door u gewenste partij. Ook het adresboek biedt u tal van interessante zakelijke opties zoals een programma als SecuDoc uiteraard ook mobiel ondersteund wordt.

 

Programma biedt u zekerheid en veiligheid

SecuDoc is simpelweg een programma waarmee u zakelijk uitstekend uit de voeten kunt en dat u die veiligheid en zekerheid biedt waar u al zo lang naar zocht. Ook het intrekken van verkeerde bestanden bijvoorbeeld, wordt met dit programma eenvoudig. En dat allemaal met een druk op de knop. Gemakkelijker wordt het nooit, veiliger evenmin.