Energie Management Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Met de kilometerregistratie heb je een duidelijk overzicht

Met een goede kilometerregistratie bespaar je jezelf een hoop administratieve kosten en bespaar je ook een hoop tijd, die je beter in iets anders kunt steken. Je kunt de kilometerregistratie namelijk ook uitbesteden. Op een automatische manier wordt de kilometerregistratie voor je bijgehouden en in een oogopslag kan je dan de kilometers zien die er zijn gereden met jouw bedrijfswagens. Je hoeft hier dus helemaal niets voor te doen en het overzicht is 24 uur per dag en 7 dagen per week te bekijken en zo heb je dus altijd een inzicht in de informatie van de wagens die er rijden voor jouw bedrijf. Je krijgt zelfs tips waarmee je geld kunt besparen.

 

Keurmerk voor veiligheid en betrouwbaarheid

De kilometerregistratie heeft een keurmerk, hiermee kan je ervan uitgaan dat alles betrouwbaar is en veilig wordt geregistreerd. De gegevens worden allemaal beschermd en hier hoef je je dus ook geen zorgen over te maken. Alle gegevens die tijdens het autorijden door de medewerker worden gemaakt, dat houdt in de kilometers, de tijd en de stilstaande momenten worden direct verstuurd naar de app waar je altijd inzicht in hebt. De gegevens worden live bijgewerkt en je kunt op de kaart ook zien waar de auto rijdt en wat er allemaal voor kosten worden gemaakt. Je bespaart met de kilometerregistratie veel tijd en geld. Een zeer efficiënte manier dus!

 

Een nauwkeurige kilometerregistratie op een app

De kilometerregistratie is heel erg nauwkeurig en dat is handig wanneer je deze registratie moet doorgeven aan de Belastingdienst. Dit is verplicht voor alle bedrijven die gebruik maken van bedrijfswagens. Door middel van een track en trace systeem wordt alles zorgvuldig  bijgehouden en kan je de gegevens gemakkelijk doorgeven aan de Fiscus. Wanneer je een internetverbinding hebt kun je alle gegevens dus bekijken in een app. Zeer overzichtelijk en handzaam.