Energie Management Specialisten
Image default
Auto's en Motoren

Het auto theorie certificaat is ruime tijd geldig

Om je rijbewijs te halen moet je twee examens doen, het theorie examen en het praktijk examen. Voordat je praktijk examen mag doen, moet je je theorie certificaat al gehaald hebben. Voor die tijd mag je dus niet afrijden. Wil jij alvast je theorie certificaat halen, zodat tegen de tijd dat je op mag voor je praktijk examen je niet meer hoeft te stressen over je theorie examen? En vraag je je daarom nu af: hoe lang is autotheorie geldig? Het auto theorie certificaat is anderhalf jaar geldig. Je hebt, na het halen van je theorie certificaat, dus ruim de tijd om je praktijk examen te halen. Vanaf de leeftijd van 17,5 kan je al theorie examen doen.

Snel je certificaat halen? Doe mee met onze eendaagse cursus!

Bij 123-theorie kan je een theoriecursus volgen waardoor het je zelfs maar 1 dagje kost om je theorie certificaat te halen. Wekenlang blokken boven je boeken is hierdoor dus verleden tijd. Sterker nog, als je onze cursus volgt hoef je niet eens boeken te kopen!

Bij ons krijg je de gehele ochtend theorieles, ’s middags ga je je examen bij het CBR maken. Vroeg in de ochtend, bijna altijd om 07.00, gaat de les van start. De docent die de cursusdag voor de groep staat, gaat jou en de andere cursisten alle theorie aanleren die je moet kennen voor je examen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van beeldmateriaal, praktijk voorbeelden en oefen examens. Na een lekkere lunch, die je van ons krijgt, gaan we met de hele groep naar het CBR. Daar zal je je examen maken en zeker in 1 keer slagen. Veel cursisten zijn al in 1 dag geslaagd dankzij ons!

Kies zelf een locatie en datum

Zie jij dat ook wel zitten, 1 dag theorie les en daarna je certificaat binnenhalen? Schrijf je dan in voor onze theoriecursus! Wij geven les op plekken in heel Nederland. Kies een cursuslocatie bij jou in de buurt en bepaal op welke dag jij de cursus wilt volgen. Na je inschrijving hoef je niks meer te doen, wij regelen verder alles voor je!

  

https://www.123-theorie.nl/