Energie Management Specialisten
Image default
Aanbiedingen

Met de juiste tas is fietsen ideaal

Met de juiste tas is fietsen ideaal

Laat de auto staan en ga fietsen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan als je regelmatig veel spullen met je mee moet nemen. Een functionele en comfortabele tas is daar de oplossing voor. We noemen er een aantal. 

In de media verschijnen veel artikelen over de milieuproblematiek, duurzaam leven en energie besparen. We geven er zoveel mogelijk gehoor aan door zuinig om te gaan met energie. We schaffen een inductiekookplaat aan, douchen korter en zetten de verwarming een graadje lager. 

Ook wordt ons gevraagd de auto zoveel mogelijk te laten staan. Niets mis mee. We besparen op brandstof en voelen dat ook in onze portemonnee. We vergroten er zelfs onze eigen energievoorraad mee want we krijgen van al dat fietsen een enorme conditie. Daarentegen wil het nog wel eens lastig zijn als je van alles met je mee moet nemen naar kantoor, als je boodschappen voor de hele week wilt doen of als je naar de sportschool gaat. Waar laat je al die spullen als je op de fiets gaat?

Trendy en functionele fietstassen

Geen nood. Gewoon een kwestie van een fietstas kopen. Daarmee bedoelen we trendy en functionele fietstassen, en die zijn er. Zelfs als je gebruik maakt van een e-bike zijn er speciale bevestigingssystemen zodat op jouw elektrische fiets een fietstas past. Sommige fietstassen kun je gemakkelijk van de fiets afnemen met een kliksysteem, waardoor je de tas ook gewoon als rugzak of schoudertas kunt dragen. Kortom; de huidige fietstas is een fraai exemplaar, enkel of dubbel, die op iedere fiets past. In een stoere en stijlvolle uitvoering kun je zo’n tas dagelijks gebruiken. 

Met een juiste rugzak door weer en wind

Ook handig: een rugzak. Neem nu die Burkely tas. Zit comfortabel op de rug en verdeelt het gewicht goed. Dat zorgt ervoor dat je geen zware tassen aan het fietsstuur hebt hangen. Je fietst met een stevige rugzak op je rug veilig naar welke bestemming dan ook. Kies voor een waterdicht exemplaar als je regelmatig door het Hollandse weer moet fietsen. Wel zo safe voor al je spullen. Bovendien moet een laptop veilig opgeborgen worden en zeker niet nat worden. Een waterdichte rugzak met een laptopvak is dan een must. Zo’n laptopvak sluit met een klittenbandsluiting of een rits zodat de laptop niet kan gaan schuiven. Het vak is vaak gewatteerd zodat de tas, en daarmee de laptop, een stootje hebben kan. 

Creëer een duurzame set van tas en portemonnee

Kies te allen tijde voor een stijlvolle tas waarmee je dagelijks je route of rondje kan fietsen. Zorg ook voor een comfortabele tas. Een tas die goed draagt en die goed op een fiets is te monteren als je kiest voor een fietstas. Maak het voor jezelf tot een mooi geheel door er ook enkele accessoires bij te nemen, zoals een pasjeshouder, etui of portemonnee. Neem nu de Burkely portemonnee. Dat is een stoere, stevige en elegante portemonnee die past bij een rugtas, crossbodytas of schoudertas van Burkely. Je kunt deze portemonnee natuurlijk ook combineren met iedere andere stijlvolle tas. Daarmee heb je een functionele en comfortabele set te pakken waar je tijden mee voort kunt. Duurzaam en degelijk. Dat fietst heerlijk.