Energie Management Specialisten
Image default
Financieel

Goed worden in beleggen? Zoek een platform passend bij jouw niveau

Bij traden dien je een bepaald doel voor ogen te hebben samen met een strategie om dat doel te bereiken. Het is niet mogelijk om volledig veilig te beleggen, maar het minimaliseren van verlies is wel een optie als er een broker wordt gekozen die geschikt is voor beginners in de beleggerswereld. Er zijn een aantal opties om een goede broker uit te zoeken en daarbij vooral jezelf goed laat informeren over de kosten. Goedkope tarieven, veilige opslag van crypto en een goede review van klanten helpen bij het vinden van de juiste beleggers broker.

Met deze punten kun je als beginner beleggen

Beginners doen het goed als er een manier beschikbaar is op passief te traden. De beste broker voor beginnende beleggers heeft absoluut deze mogelijkheid. Er zal dus geen hard verlies op kunnen treden door te beleggen over meerdere termijnen. Je kunt in crypto, aandelen of obligaties beleggen. Als je in crypto wilt beleggen kun je beter voor de wat meer veilige EFT’s of fondsen gaan in plaats voor CFD’s die snel verlies teweeg kunnen brengen als je dit verkeerd aanpakt. Een CFD is geen beginners product door het risico. Verder kijk je naar brokers kosten zoals opnamekosten en valutakosten. Hoe goedkoper alles is op de broker hoe beter voor beginners.

Bitvavo review

Bitvavo review staat bekend als een ware marktleider als het om crypto gaat. De medewerkers geven de beste service op de Bitvavo live chat en email waaruit snelle reacties volgen. Ook heeft de broker grote befaamde cryptovaluta zoals Bitcoin en Ethereum. Als je geld stort kan dit via IDEAL en bankoverboekingen kosteloos. De congestie van de blockchain bepalen de kosten voor opnamen. Verder is de commissie scherp geprijsd met een maximum 0,25%. Ook is de eerste storting van 1000 euro commissie vrij. Je bent erg goedkoop uit bij nano opnamen. Elke beginnende trader kan verder goed met de interface overweg.

https://beter-beleggen.nl/