Energie Management Specialisten
Image default
Gezondheid

Zo lang duurt het om te stoppen met roken

Er zijn mensen die al vaak geprobeerd hebben om te stoppen met roken. Helaas worden ze iedere keer weer in de verleiding gebracht om te beginnen met roken. Zo kan het stoppen iedere keer een nog groter obstakel worden, waarom? Omdat je gaat denken dat je het toch niet vol kunt houden. Stoppen met roken kan ook op een andere manier en daar leggen we je graag wat meer over uit.

Je hebt echt maar een paar uur nodig en dan denk je ineens heel anders over het roken. Dit is echt wat je nodig hebt en bij erg veel mensen is het ook echt gelukt om te stoppen. Maar je moet het wel echt zelf willen en er ook achter staan dat jij deze stap gaat zetten. Kies er daarom voor om zelf een inschatting te maken van jouw huidige situatie, kun jij het aan? Zo ja dan kan het stoppen met roken heel snel beginnen!

Cursus stoppen met roken

Het stoppen met roken hoeft niet lang te duren. Al binnen vier uur kun jij een hekel hebben aan roken. Je denkt er heel anders over en dat kan ervoor zorgen dat jij nu echt wilt stoppen. Gedurende een cursus van vier uur kun jij dit leren en dan heb je nooit meer zin in een sigaret.

Kennis staat hierbij centraal en dan leer je alles over hoe dat een sigaret in elkaar zit, reken er maar op dat je roken nu met andere ogen gaat bekijken. Je gaat je ook zoveel beter voelen als je eenmaal bent gestopt, natuurlijk is het begin soms even pittig. Maar het gaat er om wat jij ermee gaat bereiken. Je proeft en ruikt beter, je voelt je fitter, krijgt meer energie, je krijgt meer longinhoud en je gaat je over het algemeen ook vele malen beter voelen. Daarnaast houd je natuurlijk iedere week veel geld over!

Wil jij stoppen met roken?

Als je ook wil stoppen met roken, doe het dan ook! Stop met roken aan de hand van onze methode. Dit is een cursus van maar liefst vier uur en dan is het roken voor jou helemaal verleden tijd. Al veel mensen zijn jou voorgegaan en zij zijn er erg tevreden over. In het begin denk je misschien hoe is het mogelijk? Maar als je de cursus hebt gevolgd dan snap je waar het allemaal om draait en ben je blij dat je de keuze hebt gemaakt.

Durf jij de stap ook al te zetten en sta jij er achter om te stoppen? Wacht dan niet langer maar onderneem actie zodat je net als vele voorgangers gaat stoppen met roken, en blijft stoppen!

https://www.ikstopermee.nl/