Energie Management Specialisten
Image default
Gezondheid

Dankzij elektrische boilers kun je slimmer wonen zonder gas.

Dankzij elektrische boilers kun je slimmer wonen zonder gas.

Elektrische huishoudelijke en sanitaire apparaten zoals elektrische boilers en elektrische cv’s worden gelukkig steeds goedkoper en beter.

En dat is goed nieuws als je wel wilt verduurzamen maar ook graag geld wilt overhouden. Inmiddels is er namelijk behoorlijk veel keuze en voor elke situatie is er wel een geschikte boiler of cv te vinden. 

De zogenoemde ‘smart’ elektrische boilers bijvoorbeeld denken lekker met je mee en aan de hand van jouw dagelijkse verbruik gewoontes kan de boiler zelf regelen of en wanneer er bijverwarmt zou moeten worden. De ingebouwde smart controller bij deze boilers meet de eerste zeven dagen jouw persoonlijk verbruik en zorgt op deze manier eenvoudig voor een zo efficient mogelijk energieverbruik.  

Een goed voorbeeld van zo’n slimme elektrische boiler is de DAT-Aparici ECO s mart. Deze slimme jongen is te verkrijgen via elektrischeboiler.eu en is er in diverse groottes; 50 liter, 75 liter en 100 liter.

Van hetzelfde merk is er ook een ander model; de DAT-Aparici Eficiente elektrische boiler.
Deze elektrische boiler is met name interessant op plaatsen waar niet altijd genoeg stroom aanwezig is er kan namelijk gekozen worden uit verwarmingselementen met verschillende wattages; 800watt een 1200watt of een 2000watt, super handig!

 

 

De DAT-Aparici Eficiente en de DAT-Aparici Eco smart zijn bovendien waanzinnig energiezuinige boilers omdat die zichzelf kunnen programmeren voor optimaal energiezuinig gebruik.

Het enige grote verschil is de vormgeving. De DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente is een plat model met een diepte van maar 28 cm. De Eficiente heeft 2 tanks, in elke tank zit een eigen zwerfstroomanode plus een verwarmingselement voor optimaal behoud van de warmte in de ketel en een mega snelle opwarmtijd. Deze elektrische boilers kunnen horizontaal of verticaal gemonteerd worden. En zijn verkrijgbaar in; 30, 50, 80 en 100 liter. De boilers die je koopt bij elektrischeboiler.eu worden allemaal geleverd incl. ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven, een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

Kijkt maar eens op de website van elektrischeboiler.eu. Hier vind je alle verdere informatie over deze en vele andere elektrische boilers en elektrische CV’s.

https://elektrischeboiler.eu/categorie/dat-nofer-boilers/