Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Verhoog uw productiviteit en ga aan de slag in een gehuurde kantoorruimte in Zevenaar

Wanneer u een eigen bedrijf heeft is het wel zo fijn om te werken in een prettige omgeving. Door een professionele werkomgeving te hebben, verhoogt u namelijk geheid de productiviteit. Heeft u momenteel geen bedrijfsruimte tot uw beschikking? Dan is handig om een kantoorruimte te huren. Hierdoor kunt u snel aan de slag in een fijne werkomgeving wanneer u maar wilt.

Een bedrijfsruimte huren met keuze uit een ruim aanbod

Wanneer u een kantoorruimte wilt huren in De Liemers, zoals Zevenaar en Westervoort, zit u bij Van Keulen Vastgoed – Verhuur helemaal goed. Zij hebben een ruime portfolio met een hoop opties. De ruimtes die zij huren zijn uitermate geschikt voor kleinschalige opslag-, werk-, kantoor- en praktijkruimten. Zij zijn altijd bezig met het uitbreiden van hun portfolio om zo te allen tijde genoeg te kunnen aanbieden. Heeft u zelf een pand in bezit waarvan u de liquiditeiten wilt vrijmaken? Dan bieden zij de mogelijkheid om de kantoorruimte in de regio Zevenaar aan hen te verkopen en die vervolgens terug te huren. Bekijk het volledige aanbod van Van Keulen Vastgoed – Verhuur en ontdek welke bedrijfsruimtes zij allemaal verhuren. Dit varieert namelijk enorm. Zo hebben zij verschillende typen ruimtes beschikbaar, zoals:

  • Winkelruimten
  • Catering en horeca
  • Werkruimten (van 40 m² tot 250 m²)
  • Praktijkruimten (van 15 m² tot 50 m²)
  • Kantoorruimten (van 15 m² tot 200 m²)

Vraag naar meer informatie

Wilt u ook graag de ideale kantoorruimte vinden in de omgeving van Zevenaar? Bekijk gerust eens hun portefeuille om te zien of er een bedrijfsruimte tussen staat die voldoet aan uw wensen. Ziet u op hun website een kantoorruimte in Zevenaar, Westervoort of elders te huur waarin u geïnteresseerd bent, maar u wel een aanpassing of renovatie aan zou willen? Ga dan met hen in gesprek en indien nodig investeren zij op uw verzoek in de gewenste aanpassingen. Voor overige vragen zijn zij telefonisch bereikbaar.

https://vankeulenverhuur.nl/