Energie Management Specialisten
Image default
Industrie

Zeefinstallatie voor al uw zeefwerk

Een zeefinstallatie, oftewel zeefmachine, kan voor vele toepassingen gebruikt worden. Denk aan het afzeven van materialen op korrelgrootte maar ook het verwijderen van ongewenste elementen uit uw materialen. Zoekt u voor deze of een andere toepassing een betrouwbare zeefinstallatie? Ontdek de vele mogelijkheden van PAJA Triltechniek! Dit bedrijf heeft verschillende zeefmachines in het aanbod maar kan daarnaast ook een multifunctioneel inzetbare zeefinstallatie, oftewel zeefmachine, op maat voor u maken!

Het aanbod zeefmachines

Voor elke gewenste toepassing hebben ze bij PAJA Triltechniek een zeefmachine in het aanbod. Zo bieden ze ontwateringszeven die gebruikt worden om water van uw materialen te separeren. Daarnaast hebben ze voor producten die een normaal zeefdek verstoppen ook speciale vingerzeven. Heeft u voor uw project een reguliere zeefinstallatie nodig? Deze hebben ze uiteraard ook in het aanbod en stemmen ze compleet af op uw project. 

Zeefinstallatie op maat

Ga in gesprek met een van de deskundige medewerkers van PAJA Triltechniek en laat een installatie op maat maken. Het enige wat u hoeft te doen, is kiezen uit de mogelijkheden en aangeven voor welke toepassing u de zeefmachine wilt gebruiken. Vervolgens zorgen zij voor de juiste machine voor uw project! De beslissingen die u dient te maken zijn de volgende:

  • Waar u ruimte heeft voor de aandrijving.
  • De benodigde hoeveelheid zeefdekken.
  • De plek van de in- en uitlopen.
  • Inclusief of exclusief deksel en bodem.
  • De lengte en breedte van het apparaat.

Neem contact op met de specialisten van dit bedrijf

Voor een betrouwbare zeefinstallatie die ook nog eens duurzaam en energiezuinig is en naar wens gemaakt kan worden, moet u bij PAJA Triltechniek zijn! De deskundige medewerkers van dit bedrijf gaan graag met u in gesprek om samen een geschikte zeefmachine voor uw project uit te kiezen of samen te stellen. Neem voor het bespreken van de mogelijkheden of overige vragen contact op met deze experts via de contactgegevens op de website!