Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een passende vergaderlocatie in Boxtel vindt u hier

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een passende vergaderlocatie in Boxtel? Dan hoeft u niet ver te zoeken. Bij Hof van Vijfeijken in Boxtel kunt u namelijk prima terecht voor vergaderingen met uw team. Deze locatie bevindt zich in een monumentale boerderij die bijna vijf eeuwen oud is. U en uw bedrijf zullen als enige gast bij hen verblijven. Op deze manier kunt u prima extern vergaderen bij deze boerderij in Boxtel. Bovendien bevindt deze locatie zich in een prachtig buitengebied. Deze locatie is dan ook goed te bereiken vanuit Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Ga direct aan de slag met uw team

Niets is fijner dan een goede vergadering met het team van uw bedrijf. Een geschikte vergaderlocatie hiervoor vinden in Boxtel is dan ook wenselijk. U zult zich zeker thuis voelen bij Hof van Vijfeijken. Deze locatie leent zich perfect voor vergaderingen, brainstormsessies en teambuildingactiviteiten. Tijdens het volledige verzorgde één- of meerdaagse arrangement aan het Hof, vindt u zeker de inspiratie die u zoekt terwijl het volledige terrein volledig tot uw beschikking staat. U heeft zelfs de mogelijkheid om met uw team te overnachten op het landgoed. Zo geniet u nog langer van de prachtige en inspirerende omgeving.

Neem contact op met een van de medewerkers van deze locatie

Wilt u extern vergaderen bij deze vergaderlocatie in Boxtel? Dat is een zeer goede keuze! De prachtige omgeving leent zich perfect voor inspirerende vergaderingen. U komt met uw team zeker tot nieuwe inzichten wanneer u hier verblijft. Voor meer informatie neemt u contact op met een van de medewerkers van Hof van Vijfeijken in Boxtel. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is. Bekijk de contactgegevens op de website en neem vandaag nog contact op voor meer informatie. Extern vergaderen in Boxtel doet u hier!