Energie Management Specialisten
Image default
Woningen

Offerte deuren

 

Automatische rolluiken
Een type rolluiksystemen zijn rolluiken, die worden aangestuurd door middel van een elektrische aandrijving. Met dergelijke automatische constructies kan het laten zakken en heffen van de baan zowel op afstand als lokaal worden uitgevoerd.

Automatische rolluiken voor ramen.

De aanwezigheid van automatisering maakt automatische rolluiken een duurdere aanschaf in vergelijking met conventionele mechanische ontwerpen, maar is tegelijkertijd comfortabeler in gebruik. U kunt het canvas besturen zonder fysieke krachten uit te oefenen, omdat de procedure voor het omhoog en omlaag brengen ervan plaatsvindt door op één knop op het externe apparaat te drukken.

Bestel automatische rollen.
Het bedrijf biedt zijn klanten de productie en installatie van Alutech automatische rolluiken uit aluminium profielen. Wij voeren het hele scala aan werkzaamheden uit: van metingen tot de installatie van het eindproduct bij u op locatie.

Extra functionaliteit
Voor maximaal gebruikscomfort kunnen automatische rolluiken worden aangevuld met:

Groep management. Met dit apparaat kun je meerdere structuren bedienen met een enkele schakelaar.
Programmeerbare besturing. Dankzij moderne technologieën kan het rolluikbesturingsproces volledig automatisch worden uitgevoerd door de datum en tijd van het optillen en neerlaten van de doeken te programmeren.
Optimale positiefunctie. Door de optimale positie in te stellen, kan elke volgende keer dat het blad wordt opgetild de lamellen in een vooraf bepaalde positie worden geplaatst – programmeerbaar door de eigenaren. Deze functie verhoogt het comfort van het gebruik van automatische rolluiken.
Externe sensoren. Hiermee kunt u de positie van luiken en lamellen aanpassen aan de windbelasting, verlichting, omgevingstemperatuur, enzovoort.
Automatische rolluiken kunnen op kunststof ramen worden geïnstalleerd om het huis tegen inbrekers te beschermen. Feit is dat deze moderne structuren, naast de genoemde toevoegingen, kunnen worden uitgerust met de functie “imitatie van de aanwezigheid van de eigenaren”. De essentie van het regime is dat het met specifieke tussenpozen (geprogrammeerd door de eigenaren van het huis) de luiken omhoog of omlaag beweegt, de positie van de lamellen verandert – om de indruk te wekken dat er thuis eigenaren zijn.

Moderne automatische rolluiken kunnen ook dienen als origineel decoratief onderdeel. Ze zijn perfect geïntegreerd in de controlesystemen van “slimme huizen” en worden daarom actief gebruikt bij het ontwerp van chalets en kantoorpanden.

Offerte deuren

Pvc Ramen En Deuren Gingelom

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0141-goedkope-ramen.html