Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Maak het jezelf makkelijk, stap vandaag nog over op Shiftbase

Run jij een bedrijf? Ga je binnenkort je eigen zaak starten? Heb je een vast dienstverband als planner? Wat betreft de personeelsadministratie kunnen we Shiftbase van harte aanbevelen. Dit online programma is ontwikkeld door Jurrien Strobel en Kars Frijters in opdracht van DifferentLab B.V. Het bestaat inmiddels bijna 10  jaar en wordt in de meest uiteenlopende branches gebruikt. Van zorg en welzijn tot Retail. Van transport tot productie. En van horeca tot facilitaire dienstverlening. We vatten Shiftbase in 5 punten samen:

  1. In de basis is het een roosterprogramma dat in de loop van de tijd is uitgebreid met functies als personeelsbeheer, tijdregistratie en vakantieplanning. Shiftbase is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk.
  2. Het is software waar je direct op kunt inloggen via een persoonlijke account. Het feit je online werkt, zorgt voor een substantiële tijdsbesparing.
  3. Het grote voordeel van dit programma ten opzichte van andere is dat het multi-inzetbaar en flexibel is. Professionals in diverse bedrijfstakken werken ermee. De toepassingen en tools kunnen eenvoudig aangevuld / aangepast / verwijderd worden, inspelend op de behoefte van de gebruiker.
  4. De gedachte achter Shiftbase, oftewel de visie van de makers: ”Eenvoudig te gebruiken personeelsplanning en urenregistratie software die kan worden gebruikt door bedrijven over de hele wereld, zonder training.”
  5. Zorgmedewerkers die Shiftbase gebruiken zijn zeer tevreden. De samenwerking met het Shiftbase-team is hecht en langdurig. Er wordt naar gestreefd het programma te blijven ontwikkelen, zodat het nog beter aansluit op de wensen en verwachtingen.

De rooster app van Shiftbase is geschikt voor Android en Apple apparaten. Heb je mensen in dienst? De applicatie is zowel voor leidinggevenden als werknemers bedoeld. Afhankelijk van de functie kunnen bepaalde rechten aan- en uitgezet worden en zijn gegevens wel of niet zichtbaar. Groot voordeel voor de personeelsleden is dat ze zeer snel het nieuwe rooster kunnen inzien. Voordeel voor de planner is dat hij / zij waar en wanneer ook aanpassingen kan doen.

https://www.shiftbase.com/nl/