Energie Management Specialisten
Image default
Industrie

Laat chroom-6 en dieselmotoremissie saneren door deze specialist

Gebouwen kunnen schadelijke stoffen bevatten, zoals Chroom-6 en dieselmotoremissie. Deze specifieke stoffen komen voornamelijk vrij in respectievelijk de leer- of betonindustrie of wanneer een dieselmotor gassen uitstoot. Voor de gezondheid van betreders van het gebouw is het van groot belang dat deze stoffen zo snel mogelijk verwijderd worden. Langdurige blootstelling aan dergelijke stoffen is namelijk schadelijk voor de gezondheid. Indien u een bedrijf zoekt dat chroom-6 kan saneren en dieselmotoremissie kan verwijderen, bent u bij GOM Specialistische Reiniging op de juiste plek. Deze specialisten zorgen ervoor dat uw gebouw volledig vrij is van deze schadelijke stoffen.

Waarom u chroom-6 moet laten saneren

Chroom-6 is een stof die voorkomt op de CMR-lijst van de voormalige arbeidsinspectie. Deze stof kan zowel acuut als chronisch een giftige reactie veroorzaken, wat uitermate schadelijk is voor het menselijk lichaam. Sterke beschadiging kan zelfs tot kanker leiden. De toepassingen van deze carcinogene stof zijn heel breed. Omdat u uzelf en anderen hier natuurlijk wil tegen beschermen, is het van belang dat u GOM Specialistische Reiniging inschakelt om chroom-6 te saneren. Deze specialisten hebben hiervoor alle kunde en materialen in huis. Zij kunnen u en andere betrokkenen zelfs praktisch voorlichten, zodat u ook in de toekomst tegen deze stof beschermd blijft.

Het verwijderen van dieselmotoremissie

Een deel van de uitlaatgassen van dieselmotoren bevatten giftige stoffen. Voorbeelden hiervan zijn roet en zware metalen. Een regelmatige blootstelling aan deze stoffen verhoogt de kans op blaas- en longkanker. Maar ook ontstekingsreacties en luchtwegklachten kunnen voorkomen. Voor de veiligheid en gezondheid van u en anderen schakelt u dit specialistische reinigingsbedrijf in om deze dieselmotoremissie te verwijderen. Deze specialisten doen dit met een industriestofzuiger met HEPA-filter, waarna zij de oppervlakten nat afnemen. Hun expertise zetten zij ook in middels een voorlichting over het beperken en verwijderen van dieselmotoruitlaatgassen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Kies voor de veiligheid en gezondheid van u en uw omgeving. Schakel GOM Specialistische Reiniging in om chroom-6 en dieselmotoremissie in uw omgeving te saneren. Dit scheelt u een hoop extra zorgen! U kunt te allen tijde een vrijblijvende offerte aanvragen of contact opnemen met de specialisten voor meer informatie.