Energie Management Specialisten
Image default
Onderwijs

Circusdag als Jaarafsluiting

Circusdag als Jaarafsluiting

Het zit er weer aan te komen, de jaarafsluiting. Voor de leerlingen van uw basisschool is dit iets waar maandenlang naar wordt uitgekeken, de jaarafsluiting staat altijd in het teken van plezier en de zomervakantie. Sinds de maatregelen rondom het Corona-virus van kracht zijn is dit alles wat lastiger om te realiseren, echter is er toch weer hoop voor de komende jaarafsluiting. Dit zorgt er voor dat veel docenten van basisscholen weer zullen moeten gaan nadenken over de invulling van de jaarafsluiting. Een leuk idee voor de jaarafsluiting van uw basisschool is de Circusdag, tijdens de Circusdag gaan uw leerlingen aan de slag met de verschillende aspecten rondom circus. 

De Circusdag wordt georganiseerd door Grote Broer, al jaren lang organiseert Grote Broer Circusdagen. Met de ervaringe die Grote Broer heeft is de Circusdag een geoliede machine die niet mis slaat, elke keer weer gaan de leerlingen van een basisschool met een grote glimlach en een tas vol nieuwe kennis de zomervakantie in. Het fijne aan het boeken van een Circusdag bij Grote Broer is dat een basisschool zelf er maar weinig werk aan heeft, dat geeft de docenten alle ruimte om hun eigen werk te doen. De school hoeft slechts aan te geven wat zij precies willen en wanneer zij dit willen, Grote Broer doet de rest. Zelfs op de dag zelf wordt er op locatie gecoordineert door Grote Broer zodat er gegarandeerd kan worden dat het een leuke en leerzame dag wordt. 

Circusdag

De Circusdag laat de leerlingen kennismaken met wat het Circus nu precies is, tegenwoordig is het circus namelijk helemaal niet meer zo bekend. De leerlingen gaan alles zelf proberen en geven aan het einde van de dag een voorstelling waar ze hun reeds geleerde skills laten zien aan hun klasgenootjes, of zelfs aan een groep ouders als de maatregelen dit weer toelaten. 

Benieuwd naar wat Grote Broer nog meer voor dagprojecten heeft? Neem vooral eens een kijkje op de website! 

https://grotebroer.nl