Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

De koerier in Haaksbergen voor al uw zendingen

Heeft u een snelle en efficiënte koerier Haaksbergen nodig? Dan bent u hier op het juiste adres. Wij beschikken over een groot wagenpark waar we voor iedereen klaar staan die meer wil bereiken dan de bestemming alleen. Die doet Koerier Haaksbergen door verschillende diensten aan te bieden. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor de zending van pakketten, maar ook voor spoedzendingen. Dit is mogelijk doordat wij 24 uur per dag en 7 dagen in de week beschikbaar zijn. Tevens wordt uw zending zowel in Nederland als in geheel Europa zorgvuldig en betrouwbaar geleverd door Koerier Haaksbergen.

Onze diensten

Naast deze regulieren zendingen binnen Nederland en geheel Europa, bieden wij ook andere diensten aan. Voorbeelden zijn spoedzendingen en de verzending van pakketten. Hierbij is het ook mogelijk een track en trace code te ontvangen zodat u altijd op de hoogte bent van de locatie van uw verzending. Tevens biedt Koerier Haaksbergen een postbusservice en postbezorging voor al uw post. Andere diensten die wij aanbieden vallen onder stadsdistributie en ADR. Uiteraard zijn al deze diensten verzekerd onder de transportgoederen verzekering van Koerier Haaksbergen. Ook zorgen wij ervoor dat uw verzendingen snel op locatie geleverd worden door onze ervaren chauffeurs die allen over een VOG beschikken. 

Waarom Koerier Haaksbergen

Koerier Haaksbergen verzekert u van een snelle en betrouwbare verzending. Zo bent u bij ons op het juiste adres voor ritten in de regio van Haaksbergen, binnen Nederland en naar het buitenland. Goed klantencontact is voor ons het allerbelangrijkst. Hierom zijn wij discreet met uw zending en kunnen wij contact met u opnemen als het pakket geleverd is. Ook staat Koerier Haaksbergen dag en nacht voor u klaar met spoedzendingen. Ons team van kundige chauffeurs zullen altijd zorgvuldig en voorzichtig met de zendingen omgaan. Op deze manier kunt u ervan uitgaan dat de zending zonder gebreken en op tijd op de gewenste bestemming aankomt.