Energie Management Specialisten
Image default
Vervoer en transport

Frigo diepvriestransport en overige diensten

Frigo Group biedt het volledige pakket: opslagmogelijkheid én vervoer van en naar de vries- / koelloods. Wilt u geen gebruikmaken van de opslag-, maar wel van de vervoersdiensten? Ook u bent welkom als klant bij Frigo Group. Het geconditioneerd vervoer gebeurt door heel Europa. Er wordt onder meer gereden op België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en de Scandinavische landen. Het papierwerk dat bij koeltransport komt kijken, neemt Frigo ook voor haar rekening. Voorraden worden door de Frigo-chauffeurs opgehaald in havens of bij fabrieken / productiehallen. Een en ander wordt diepgevroren, gekoeld en ambient vervoerd. Met ambient wordt in dit geval kamertemperatuur bedoeld. Frigo Group rijdt voornamelijk met haar eigen vrachtauto’s, maar soms wordt ook gewerkt met preferred suppliers die helemaal op de hoogte zijn van de transporteisen in de verschillende branches. Iedere klant krijgt de garantie dat de temperatuurketen van de goederen niet verbroken wordt. Het complete team aan medewerkers bij Frigo – de eindverantwoordelijken, de planners, de vrachtwagenchauffeurs en de heftruckchauffeurs – zijn 100% ter zake kundig. Ze worden bijgeschoold als er voorschriften, regels en / of wetten veranderen.

Als professioneel logistiek dienstverlener van gekoelde en bevroren levensmiddelen zorgt Frigo Group ook voor alle value added logistics. Alle handelingen die nodig zijn om de opslag in het vrieshuisen het transport snel en soepel te laten verlopen worden overgenomen door Frigo. Onder deze overige diensten valt bij Frigo Group het volgende.

Etiketteren / labelen kan op consumenten- of op doosniveau plaatsvinden. Pallets krijgen altijd SSCC- en aflevering-labels mee. Het tracken en tracen van voorraden in de complete supply chain is hierdoor eenvoudig.

Soms moeten bepaalde pallets op het laatste moment af-, om- of opgestapeld worden. Ook komt het voor dat de palletdrager gewisseld moet worden. De Frigo Group mensen zijn  hier op voorbereid en vinden het absoluut geen probleem. 

Pallets worden standaard gefolied op een palletwikkelaar.

Frigo biedt de mogelijkheid van bemonstering voor kwaliteitscontrole.

Het wegen van goederen kan per pallet.

https://www.frigogroup.com/nl/