Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Begeleiding tijdens outplacement bij dit bureau in Apeldoorn

Merkt u dat de visie, ambities en toekomstplannen van uw huidige baan niet meer bij u passen? Of zit u in een conflict met de organisatie waar u op dit moment werkzaam bent? Dan zal afscheid nemen van uw werk vaak de enige oplossing zijn. Bureau Streefkerk, met een vestiging in Apeldoorn en Ermelo, verzorgen daarom professionele begeleiding tijdens outplacement. U wordt hierbij begeleid tijdens het vertrek van uw huidige functie en de instroom bij een nieuwe baan die goed bij u past.

Wat u kunt verwachten van de outplacementbegeleiding

Het is verstandig om een traject voor outplacement te volgen bij specialisten, zoals Bureau Streefkerk in Apeldoorn. Zo komt u tot een resultaatgerichte oplossing die passend is voor beide partijen. U kunt hier uiteraard rekenen op de juiste begeleiding tijdens het gehele proces. De outplacement gaat als volgt in zijn werk:

  • Er vind een intakegesprek plaats. Aan de hand van dit gesprek word er een uitgebreid loopbaanonderzoek uitgevoerd.
  • Indien u het verlies van uw baan wilt verwerken, bieden deze specialisten professionele ondersteuning aan.
  • Er worden individuele gesprekken uitgevoerd met een loopbaancoach. Zo worden er concrete zoekprofielen opgesteld.
  • Een mobiliteitsadviseur zet intensieve training, bemiddeling en outplacement coaching in.

Het doel tijdens die proces is niet alleen om u zo snel mogelijk weer van een plek op de arbeidsmarkt te voorzien. De specialisten zorgen er namelijk middels professionele outplacementbegeleiding op maat voor dat u een passende plek vindt, een functie bij een bedrijf dat perfect bij u aansluit.

Zet de eerste stap naar een nieuwe en passende baan

Kies voor een traject voor outplacement bij dit bureau in Apeldoorn. Doordat deze specialisten beschikken over vele jaren ervaring, hebben zij een schat van kennis opgebouwd. Het bureau heeft ervaren professionals in dienst die beschikken over een zeer uitgebreid netwerk. Wilt u meer weten over het traject? Neem dan contact op met de professionele werknemers.

https://bureaustreefkerk.nl/