Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze experts leveren de beste service voor uw koffiemachine

Bent u op zoek naar een specialist die snelle service en betrouwbaar onderhoud voor uw koffiemachine verzorgt? Bij Koffiesnel.nl uit Kruisland, in de regio Roosendaal, kunt u terecht! Met ruim vijftien jaar ervaring in de koffiebranche leveren deze specialisten uitstekende service en onderhouden uw koffiemachine optimaal.

Veel ervaring in de koffiebranche

Dit bedrijf is in 2004 opgericht door Henri Bijl. Sinds die tijd heeft deze ambitieuze ondernemer veel kennis en ervaring opgedaan in de koffiebranche. Tegenwoordig bieden deze specialisten uitstekende service aan voor uw koffiemachine. Dit dienstenpakket bestaat onder andere uit het oplossen van storingen en het verrichten van onderhoudswerkzaamheden door heel Nederland.  Zij verzorgen ook periodiek onderhoud aan grootverbruikers, zodat u altijd constante kwaliteit aan uw klanten aanbiedt. Daarbij is onderhoud noodzakelijk om de levensduur van uw koffiemachine te verlengen.

Verzeker uzelf van snelle en uitstekende service

De experts bieden de mogelijkheid om diverse contracten af te sluiten, waaronder een Standaardcontract, een Standaard-Pluscontract en een All-in onderhoudscontact. Door middel van het afsluiten van een van deze contracten bent u verzekerd van snelle service bij problemen met uw koffiemachine. Wanneer u besluit een contract af te sluiten kunt u in ieder geval rekenen op het volgende:

  • Wanneer er een storing ontstaat, wordt deze binnen 24 uur behandeld
  • Belangrijke onderdelen worden voor u op voorraad gehouden, waardoor uw bedrijfszekerheid wordt gewaarborgd
  • Als een calamiteit niet direct te verhelpen is verzorgen de specialisten een leenmachine
  • Onderhoud wordt in overleg met u geregeld
  • Afhankelijk van het type contract dat u afsluit worden er geen extra kosten gerekend voor service en onderhoud tijden weekenden of feestdagen

Neem contact op met de specialisten

De ervaren monteurs van dit bedrijf hebben veel technische kennis en ervaring in huis. Zij repareren en onderhouden dan ook allerlei soorten koffiemachines. Bent u benieuwd wat deze specialisten voor u kunnen betekenen? Neem contact op met de experts. De ervaren monteurs bespreken graag al uw wensen en bieden een passende oplossing.

https://www.koffiesnel.nl/