Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

Een prachtige gedenksteen kopen doet u bij dit familiebedrijf nabij Arnhem

Bij Meijer Natuursteen, een ervaren familiebedrijf uit de regio Arnhem, vindt u een prachtige gedenksteen voor uw overleden dierbare. Met ruim honderd jaar ervaring in het ontwerpen, creëren, plaatsen en onderhouden van grafmonumenten kunt u bij deze specialisten in Oosterbeek zeker terecht. Bij dit veelzijdige bedrijf staat persoonlijke service voorop.

Professionele begeleiding tijdens het gehele proces

Het kleine team van ervaren medewerkers in Oosterbeek, nabij Arnhem, helpt u graag bij het vinden van een grafmonument of gedenksteen. Deze specialisten staan u met liefde bij tijdens deze moeilijke periode. U kunt rekenen op persoonlijke service en een luisterend oor. Tijdens het gehele proces wordt u professioneel begeleidt: van de eerste oriëntatie en het ontwerpen tot het plaatsen van de steen of het monument. De eerste oriëntatie is geheel vrijblijvend.

Keuze uit diverse materialen

Bij dit familiebedrijf in Oosterbeek, in de regio Arnhem, is het mogelijk om de gedenksteen helemaal naar uw wens te maken. De specialisten hebben namelijk ervaring met veel verschillende soorten materialen. U kiest bijvoorbeeld uit gedenkstenen gemaakt van:

  • Marmer
  • Natuurlijk/ruw materiaal
  • Graniet
  • Glas
  • Hout
  • Cortenstaal
  • RVS

Let wel dat sommige materialen meer onderhoud eisen dan andere materialen. Marmer behoeft bijvoorbeeld meer onderhoud dan graniet. Naast het ontwerpen, creëren en plaatsen van een gedenksteen voor uw overleden dierbare, bieden deze experts nabij Arnhem u daarom een divers dienstenpakket. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het onderhouden, restaureren of schoonmaken van de grafsteen of -monument. Op deze manier dragen de specialisten een steentje bij aan het creëren van een schone en verzorgde gedenkplaats voor uw overleden naaste.

Bekijk het ruime assortiment in de toonzaal

Ga gerust eens langs bij de prachtige toonzaal waar u de ruime selectie kunt bekijken. Zo kiest u bij dit familiebedrijf nabij Arnhem voor een passende gedenksteen of grafmonument. Wilt u weten wat deze specialisten nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met de ervaren medewerkers.

https://www.meijer-natuursteen.nl/