Energie Management Specialisten
Image default
Telefonie

De 3CX telefoonsoftware van NuCall

Met 3CX combineer je telefoonsoftware met bedrijfstelecommunicatie. Met 3CX integreer je alle communicatiemiddelen op één platform. Hierbij krijgt elke medewerker een eigen profiel waarmee op iedere plek ingelogd kan worden. Daarnaast is elke medewerker, ongeacht waar deze werkzaam is, op kantoor bereikbaar. Dit alles zorgt voor een hogere effectiviteit, snelheid en flexibiliteit wat weer zorgt voor een hogere productiviteit. 

Bij de 3XC-oplossing van NuCall is het aantal gebruikers ongelimiteerd, je betaalt echter geen vast tarief per gebruiker. Bij NuCall is het abonnement opgebouwd uit het aantal gelijktijdige gesprekken dat via 3CX telefoonnummers dat plaatsvindt.

Meerdere 3CX telefoonnummers

Je kunt kiezen voor meerdere 3CX telefoonnummers bij NuCall. Samen met jou wordt er gekeken naar het nummerplan van jouw bedrijf. Al je communicatiemiddelen worden door NuCall geïntegreerd op één platform. Je mobiele telefoon, je CRM-pakket en WebMeeting. Hierdoor kun je direct effectiever en sneller werken. Bovendien heb je een ruime keuze uit verschillende functies waar je gebruik van kunt maken. Het abonnement is opgebouwd uit het aantal gelijktijdige gesprekken dat plaatsvindt. Het maakt dus niet uit hoeveel medewerkers er zijn of in welke branche je werkzaam bent. Meer over 3CX Softphone van NuCall.

De gratis 3CX softphone voor Windows 

De 3CX softphone voor Windows is een gratis softphone ontwikkeld door 3CX. Je kunt deze softphone gebruiken om via je computer te bellen en gebeld te worden. Een van de grote voordelen zijn de lage kosten voor telefonie via VoIP. Vanwege de eenvoudig interface voor de gebruiker is het net alsof de gebruiker met een fysieke telefoon belt. NuCall regelt voor jouw organisatie de complete aansluiting inclusief headset, jij hebt hier geen omkijken naar.