Energie Management Specialisten
Image default
Onderwijs

Cursus zakelijk Engels op locatie

Wilt u een taalcursus volgen om te kunnen vergaderen in een buitenlandse taal? Of bent u voor uw collega’s op zoek naar een cursus zakelijk Engels? Bij The Square Mile kunt u terecht voor een professionele training in bijna elke gewenste taal. Wij geven trainingen en cursussen speciaal voor bedrijven in diverse branches. Deze zijn te volgen op een van onze trainingslocaties, gevestigd in de grotere steden. Heeft u de voorkeur voor een online training of een cursus bij u op de werkvloer, dan is dit ook mogelijk. U kunt ervoor kiezen om deze te volgen met een (kleine) groep collega’s of individueel.

The Square Mile trainingen online

Bij The Square Mile zijn we gericht op de leerdoelen en wensen van onze cursisten. Daarom krijgt u bij ons een taaltraining op maat aangeboden. Deze stellen we samen aan de hand van verschillende factoren. De training is afgestemd op uw branche en functie, maar ook op uw manier van leren. Daarbij houden we rekening met uw planning en de tijd die u nodig heeft om uw leerdoelen te bereiken. Daarom kunt u een training bij The Square Mile op verschillende manieren volgen. Zo is er ook de mogelijkheid om trainingssessies online te doen, op het tijdstip en de locatie die voor u het beste uitkomt. Of u nu gebruik wilt maken van Skype, Zoom of Webex; wij volgen hierin uw wensen.

Intensieve taalcursus Frans

Taalcursussen zijn er op verschillende niveaus. Als u al aardig wat basiskennis heeft van een taal, dan is het zonde van de tijd om bij de beginners te starten. Daarom kijken we voorafgaand aan de training naar uw huidige taalniveau. Nog een belangrijke factor is de tijd die u heeft om de taal te leren. Wilt u binnen enkele maanden een e-mail kunnen opstellen in het Frans, dan is een intensieve taalcursus Frans een goede keuze. Of u nu een spoedcursus volgt of een langdurige training, bij The Square Mile zorgen we dat u het gewenste resultaat bereikt.