Energie Management Specialisten
Image default
Industrie

Kunststof spuitgieten door een ervaren en duurzaam bedrijf

Structura is een van de weinige spuitgietbedrijven die enkel werkt met de techniek van TSG kunststof spuitgieten. Bij deze techniek wordt er vooral gewerkt met een lage druk. Deze manier van kunststof spuitgieten heeft als voordeel dat er veel mogelijk is met het ontwerp Daarnaast krimpt het niet na en het is mogelijk om een wanddikte van veertig millimeter te creëren. De kunststof producten zijn van hoogstaande kwaliteit. Ze zijn sterk en beschikken over een hoge mechanische belastbaarheid. Er is echter nog veel mogelijk bij het spuitgieten van kunststof. Lees daarom snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Je kunt rekenen op maatwerk en een duurzame werkwijze

Deze specialisten leveren uitsluitend maatwerk. Je geeft zelf aan wat je eisen, wensen en verwachtingen zijn. Het ontwerp wordt hierop aangepast. Uitsluitend wanneer het ontwerp volledig naar jouw tevredenheid is, wordt het ontwerp vertaalt naar een echt product. Hierbij gaan de deskundige en vakbekwame medewerkers in het machinepark aan de slag. Door middel van diverse soorten apparaten wordt het spuitgieten van kunststof in zijn werking gezet. Hierbij wordt er rekening gehouden met duurzaamheid. Zo wordt de gebruikte stroom opgewekt uit zonnepanelen. Ook wordt er gebruik gemaakt van warmtewisselaars en vrijkoelers. Dit zorgt ervoor dat Structura een van de meest duurzame spuitgietbedrijven in Nederland is.

Neem contact op met de experts of kom langs in de winkel

Wil je jouw kunststofproducten op een professionele wijze laten maken? Kies dan voor een ervaren bedrijf dat als een van de weinige spuitgietbedrijven met de TSG-spuitgiettechniek werkt. De vakbekwame medewerkers hebben een schat aan kennis en vele jaren ervaring opgedaan in deze manier van kunststof spuitgieten. U kunt daarom rekenen op kwaliteitsproducten die volledig voldoen aan al uw wensen, eisen en verwachtingen. Wilt u meer weten over de werkzaamheden en manieren van kunststof spuitgieten? Neem dan gerust contact op met de specialisten of kom eens langs in de winkel.

https://structura.nl/