Energie Management Specialisten
Image default
Bedrijven

Zonwerende of warmtewerende folie voor al uw ramen

Wilt u graag zonwerende folie aanbrengen op uw ruiten? Door een dergelijke folie op uw ramen te plaatsen, kunt u namelijk de opwarming door de zon reduceren. Ideaal als u het binnenklimaat wat minder warm wilt houden. Man Protection is een specialist in diverse soorten folies. Ze hebben ruim 40 jaar ervaring op dit gebied. De raamfolies die dit bedrijf verkoopt, zijn geschikt voor het weren van warmte, licht en schadelijke uv-straling. Daarnaast zijn ze geschikt voor inbraakvertraging, veiligheid, isolatie en privacy. Wilt u dus zonwerende folie kopen en laten aanbrengen? Dan kunt u het met een gerust hart overlaten aan de specialisten van Man Protection.

Reduceer opwarming met zonwerende folie

Met zonwerende folie houdt u de zon beter buiten. Dat zorgt er op zijn beurt weer voor dat de opwarming door de zon op het glas reduceert tot maar liefst 90%. Het binnenklimaat blijft zo aangenaam en u kunt zelfs besparen op het gebruik van een airco. Naast dit voordeel zorgt de zonwerende folie ook nog eens voor bescherming van meubilair bijvoorbeeld tegen uv-straling van de zon! De folies weren 99% van de schadelijke straling. Man Protection biedt u verschillende zonwerende folies aan die uw pand ook een mooie uitstraling geven. Het draagt bij aan een moderne look en geeft de gevel een esthetische upgrade.  

Ideaal voor privacybehoud

Werkt u in een kantoor? Of wilt u thuis meer privacy creëren? Sla twee vliegen in één klap met de zonwerende folie van dit bedrijf. Het houdt dus niet alleen de warmte buiten, maar u kunt ook de inkijk van buitenaf belemmeren. Man Protection biedt verschillende soorten zonwerende folie aan. Of u nu op zoek bent naar een spiegelend effect of niet, u vindt het bij dit bedrijf. Ze hebben ze ook in verschillende kleuren beschikbaar. Wilt u weten wat ze voor u kunnen betekenen? Bel ze dan eens voor meer informatie. Of maak direct een afspraak voor montage als u al weet wat u wilt!

https://www.manprotection.nl/