Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Thermisch lansen: een vak apart

Een thermische lans is een krachtig gereedschap, maar moeilijk en zelfs gevaarlijk in de omgang. Precisiewerk met een lans is dan ook een vak apart. Kies daarom als onervaren operator voor de hulp van A.C.W. Holland. Bij dit bedrijf hebben ze uitvoerige ervaring in het thermisch lansen en zijn ze in staan om met zeer grote nauwkeurigheid zwaar onderhoud te verrichten. Denk hierbij aan vastzittende assen, pennen, tandwielen of loopwielen als deel van een technische installatie. Wanneer u zonder ervaring zelf aan de slag gaat, loopt u het risico om meer schade te verrichten dan te verhelpen.

Een bedrijf met ervaring om u te helpen

Om te voorkomen dat er ongelukken gebeuren of er meer schade wordt aangericht, kiest u voor een bedrijf dat ervaring heeft met thermisch lansen. Bovendien bespaart de hulp van een gespecialiseerd bedrijf zowel tijd als materiaalkosten. Bij A.C.W. Holland kunt u er van op aan dat het vastzittende onderdeel zorgvuldig los wordt gebrand, terwijl de nog functionerende assemblage volledig intact blijft. Met de hulp van deze specialist wordt een storend onderdeel efficiënt verwijderd. Des te sneller het knelpunt los is, des te eerder er een vervangend onderdeel kan worden geïnstalleerd. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat u snel weer aan de slag kan.

Schakel de hulp in van een expert

Is er bij u ook een as, tandwiel of loopwiel vastgelopen en heeft u zelf geen ervaring met een thermische lans? Schakel dan de hulp in van A.C.W. Holland. De experts van dit bedrijf helpen u graag om vastgelopen, zwaar materiaal thermisch los te lansen. Daarbij kunnen ze met deze lans ook unieke werkzaamheden verrichten, zoals een gat in een damwand branden waar een tunnelboor begint aan een boortraject. Neem telefonisch contact op met de experts van dit bedrijf en bespreek de diverse mogelijkheden. Ook bij spoedklussen staan ze bij deze specialist voor u paraat.

https://www.acwholland.eu/