Energie Management Specialisten
Image default
Zakelijke dienstverlening

Textiele luchtverdeelslangen van de hoogste kwaliteit

Bij BLT Luchttechniek zijn ze al vele jaren specialist in het leveren en monteren van luchtverdeelslangen. Ze leveren de slangen van het Deense kwaliteitsfabricaat Euro Air. De luchtverdeelslangen worden voor verschillende projecten ingezet waaronder voor scholen, kantoorpanden, fitnesscentra, zwembaden, theaters en industrie. Ze hebben veel ervaring en kennis in deze branche. Daarnaast werken ze volgens een efficiënte probleembenadering en kunnen ze snel schakelen. Zo kunnen ze voor u textiele luchtverdeelslangen op maat ontwerpen. Bent u helemaal tevreden? Dan worden de slangen direct gemonteerd. Zo krijgt u een passende oplossing voor uw luchttechnische probleem en heeft u hier zelf geen omkijken meer naar.

Een ruimte tochtvrij maken met textiele luchtverdeelslangen

Met de textiele luchtverdeelslangen van BLT Luchttechniek is het mogelijk om grote hoeveelheden ventilatielucht tochtvrij in een ruimte te brengen, zonder dat er condensatieproblemen ontstaan. Door de vele ontwikkelingen die deze textiele luchtverdeelslangen hebben doorgemaakt, worden ze de afgelopen jaren voor steeds meer installaties gebruikt. Denk hierbij aan koelcellen voor de voedingsmiddelenindustrie, maar ook bij bijvoorbeeld drukkerijen zijn ze erg populair. De luchtverdeelslangen zijn geschikt voor alle ruimtes waar veel mensen zijn en waarbij het belangrijk is dat de ruimte goed geïsoleerd én tochtvrij is. Dit verhoogt niet alleen het comfort, maar zorgt ook voor een gezonde leefomgeving.

Neem contact op met deze specialist en vraag advies!

Bij BLT Luchttecniek heeft u de keuze uit verschillende soorten textiele luchtverdeelslangen. Deze zijn afkomstig van het Deense merk Euro Air, een van de grootste producenten van textiele luchtverdeelslangen van de wereld. U bent dan ook verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende service. Door de continue productontwikkeling zal deze kwaliteit ook hoog blijven. Bent u benieuwd wat BLT Luchttechniek voor u kan betekenen? Wilt u bijvoorbeeld een luchtverdeelslang laten ontwerpen of heeft u andere vragen? Neem dan zeker eens contact op met deze specialist. U kunt hen telefonisch bereiken en al uw vragen stellen. Zij geven u graag advies op maat!

https://www.bltluchttechniek.nl/